Denizli'de hava sıcaklıkları artacak!

DENİZLİ 30.06.2018 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava sıcaklıkları artacak!

Denizli'de önceki haftalarda meydana gelen kuvvetli ve gökgürültülü sağanak yağışlar yerine güneşli ve sıcak havaya bırakacak. Sıcaklıklar artmaya devam edecek...   Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 18 en yüksek 31 derece olarak gözlemlenirken rüzgar Kuzeybatı yönünden 11 km/sa şeklinde esecek. Cumartesi ve Pazar günü parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilen hava raporu, hafta başından itibaren sıcaklıklar 3 ila 5 derece arası yükselecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken,  hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar 3 ila 5 derece yükseleceği tahmin ediliyor.  Sıcaklıkların en yüksek 38-40 dereceye kadar yükseleceği  tahmin ediliyor. Özellikle Salı ve Çarşamba günleri etkili olacak sıcaklıklar, Perşembe gününden sonra 2-3 derece düşecek.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;  

Denizli'de önceki haftalarda meydana gelen kuvvetli ve gökgürültülü sağanak yağışlar yerine güneşli ve sıcak havaya bırakacak. Sıcaklıklar artmaya devam edecek...

 

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 18 en yüksek 31 derece olarak gözlemlenirken rüzgar Kuzeybatı yönünden 11 km/sa şeklinde esecek. Cumartesi ve Pazar günü parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilen hava raporu, hafta başından itibaren sıcaklıklar 3 ila 5 derece arası yükselecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken,  hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Önümüzdeki hafta sıcaklıklar 3 ila 5 derece yükseleceği tahmin ediliyor.  Sıcaklıkların en yüksek 38-40 dereceye kadar yükseleceği  tahmin ediliyor. Özellikle Salı ve Çarşamba günleri etkili olacak sıcaklıklar, Perşembe gününden sonra 2-3 derece düşecek.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.