Çivril'de otomobil yangını!

DENİZLİ 03.07.2018 - 07:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de otomobil yangını!

Denizli Çivril İlçesi’nde seyir halindeki otomobil alevler içinde kaldı. Yangın sonrası otomobil kullanılmaz hale geldi.   Edinilen bilgiye göre Çivril Seraserli Mahallesi’nde seyir halindeki S.İ. idaresindeki 20 LB 130 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İlk müdahaleyi araçtan dumanlar çıktığını gören sürücü S.İ. ve yanındaki arkadaşı yaparken aracın alev alması üzerine itfaiyeye haber verildi.     Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri alevleri söndürürken araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  Sürücünün ve arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu ve yangından etkilenmediği belirtilirken yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Çivril İlçesi’nde seyir halindeki otomobil alevler içinde kaldı. Yangın sonrası otomobil kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre Çivril Seraserli Mahallesi’nde seyir halindeki S.İ. idaresindeki 20 LB 130 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. İlk müdahaleyi araçtan dumanlar çıktığını gören sürücü S.İ. ve yanındaki arkadaşı yaparken aracın alev alması üzerine itfaiyeye haber verildi.

 

 

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri alevleri söndürürken araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  Sürücünün ve arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu ve yangından etkilenmediği belirtilirken yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.