Ters şeride giren araç yürekleri ağza getirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ters şeride giren araç yürekleri ağza getirdi

İHA- Denizli’de ters şeritte seyreden bir araç tehlike saçtı. Kazaya davetiye çıkaran sürücünün yaptıkları, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.  Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi'nde Karataş Makası olarak bilinen mevkide geçtiğimiz gün saat 00.00 sıralarında ters şeride giren otomobil tehlike saçtı. Alkollü olduğu öne sürülen ve kimliği belirlenemeyen araç sürücüsü, Karataş Makasında ters yönden ilerleyerek korku dolu anlar yaşattı. Trafiği tehlikeye sokan araç sürücüsü, 5 araç ile kafa kafaya çarpışma riski yaşadı. Daha sonra araç sürücüsü ters şeritten ilerleyerek gözden kayboldu.  O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. 

İHA- Denizli’de ters şeritte seyreden bir araç tehlike saçtı. Kazaya davetiye çıkaran sürücünün yaptıkları, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. 


Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cankurtaran Mahallesi'nde Karataş Makası olarak bilinen mevkide geçtiğimiz gün saat 00.00 sıralarında ters şeride giren otomobil tehlike saçtı. Alkollü olduğu öne sürülen ve kimliği belirlenemeyen araç sürücüsü, Karataş Makasında ters yönden ilerleyerek korku dolu anlar yaşattı. Trafiği tehlikeye sokan araç sürücüsü, 5 araç ile kafa kafaya çarpışma riski yaşadı. Daha sonra araç sürücüsü ters şeritten ilerleyerek gözden kayboldu. 


O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.