Kuyudaki cesedin kimliği belirlenemedi

ASAYİŞ 06.07.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kuyudaki cesedin kimliği belirlenemedi

Pamukkale İlçesi’nde su kuyusu içinde bulunan erkek cesedinin üzerinde kimlik çıkmayınca kimliği belirlenemedi.   Sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan erkek cesedi emniyet birimlerine haber edildi. Olay yerine gelene ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak incelemede bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından kuyunun içindeki su boşaltıldıktan sonra genç bir erkeğe ait olduğu belirtilen ceset kuyudan çıkarıldı.     Sudan çıkartılan 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tespit edilen kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Kuyudan çıkarılan cesedin 4 gün önce atıldığı iddia edildi.   Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.    

Pamukkale İlçesi’nde su kuyusu içinde bulunan erkek cesedinin üzerinde kimlik çıkmayınca kimliği belirlenemedi.

 

Sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bulunan erkek cesedi emniyet birimlerine haber edildi. Olay yerine gelene ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak incelemede bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından kuyunun içindeki su boşaltıldıktan sonra genç bir erkeğe ait olduğu belirtilen ceset kuyudan çıkarıldı.

 

 

Sudan çıkartılan 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tespit edilen kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Kuyudan çıkarılan cesedin 4 gün önce atıldığı iddia edildi.

 

Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.