11 yaşındaki çocuk sulama göletinde boğuldu

ASAYİŞ 08.07.2018 - 19:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

11 yaşındaki çocuk sulama göletinde boğuldu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuk sulama göletinde serinlenirken boğularak öldü.   Acıpayam ilçesi Alaattin Mahallesinde bulunan sulama göletine 11 yaşındaki çocuk serinlenmek için atladı. İsmi öğrenilemeyen çocuk bir daha çıkamadı. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi serinhisar ve acıpayam şubesi ile su altı arama ve kurtarma ekibimiz intikal ettirildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda ölü olarak bulunan 11 yaşındakik çocuk otopsi yapılmak üzere Denizli'ye getirildi. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuk sulama göletinde serinlenirken boğularak öldü.

 

Acıpayam ilçesi Alaattin Mahallesinde bulunan sulama göletine 11 yaşındaki çocuk serinlenmek için atladı. İsmi öğrenilemeyen çocuk bir daha çıkamadı. Bunun üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi serinhisar ve acıpayam şubesi ile su altı arama ve kurtarma ekibimiz intikal ettirildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda ölü olarak bulunan 11 yaşındakik çocuk otopsi yapılmak üzere Denizli'ye getirildi.

Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.