Zeybekci yeni sistemin kabinesinde yer almadı

GÜNDEM 10.07.2018 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Zeybekci yeni sistemin kabinesinde yer almadı

24 Haziran seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün  yemin etti. Böylece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne resmen geçilmiş oldu. Cumhurbaşkanı  Erdoğan Külliye'de Devlet Başkanları onuruna verdiği yemek sonrası yeni kabineyi açıkladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yeni kabinede yer almadı.   24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığı verilmeyen Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin yeni kabinede yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabineyi açıklaması üzerine Nihat Zeybekci'nin kabinede yer almaması Denizli'de şaşkınlık yaşanmasına neden oldu.   Denizli'den Ekonomi Bakanlığına giderek Nihat Zeybekci'ye destek olan partililer, oda başkanları iş dünyası kabinenin açıklanması ile büyük üzüntü yaşadı. Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabından, "Denizli’den ziyaretimize gelen değerli dostlarımızı ve kardeşlerimizi Ekonomi Bakanlığımızda ağırladık. Destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.   Zeybekci ardından, Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni sistemimizin ilk kabinesi vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.   Nihat Zeybekci'nin kabinede yer almamasının ardından Denizli'de çeşitli yorumlara neden oldu. Zeybekci'nin kabinede yer almaması Denizli için büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Denizli'de Zeybekci'nin  İzmir ve Denizli Büyükşehir Belediyelerine aday gösterilebileceği veya Cumhurbaşkanlığı ofislerinde görev alabileceği kulisleri yer aldı.  

24 Haziran seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün  yemin etti. Böylece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne resmen geçilmiş oldu. Cumhurbaşkanı  Erdoğan Külliye'de Devlet Başkanları onuruna verdiği yemek sonrası yeni kabineyi açıkladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yeni kabinede yer almadı.

 

24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylığı verilmeyen Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin yeni kabinede yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabineyi açıklaması üzerine Nihat Zeybekci'nin kabinede yer almaması Denizli'de şaşkınlık yaşanmasına neden oldu.

 

Denizli'den Ekonomi Bakanlığına giderek Nihat Zeybekci'ye destek olan partililer, oda başkanları iş dünyası kabinenin açıklanması ile büyük üzüntü yaşadı. Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabından, "Denizli’den ziyaretimize gelen değerli dostlarımızı ve kardeşlerimizi Ekonomi Bakanlığımızda ağırladık. Destekleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

Zeybekci ardından, Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni sistemimizin ilk kabinesi vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Nihat Zeybekci'nin kabinede yer almamasının ardından Denizli'de çeşitli yorumlara neden oldu. Zeybekci'nin kabinede yer almaması Denizli için büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Denizli'de Zeybekci'nin  İzmir ve Denizli Büyükşehir Belediyelerine aday gösterilebileceği veya Cumhurbaşkanlığı ofislerinde görev alabileceği kulisleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.