15 Temmuz programına ay-yıldızlı kıyafetlerle katıldılar

DENİZLİ 16.07.2018 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

15 Temmuz programına ay-yıldızlı kıyafetlerle katıldılar

Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda on binlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı. Meydana ay-yıldızlı tek tip kıyafetleri ile gelen Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları vatandaşların ilgi odağı oldu.   15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ/PDY terör örgütünün yıllardır dini ve milli duyguları kullanarak örgütün güçlenmesinin ardından, dış mihrakların kuklası olarak Türkiye'ye ve özellikle cemaatlere verdiği zarar tarif edilmez bir yara olarak vuku etmiştir. Bu yıl 15 Temmuz'un ikinci seneyi devriyesinde düzenlenen şehitleri anma ve Milli Birlik Günü'nde Nakşi Tarikatı'na bağlı Hacı Ahmet Pakel Vakfı ay-yıldızlı tek tip elbiseleri ile açtıkları stantta 5 bin kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulundu.     Hacı Ahmet Pakel Vakfı üyeleri 2001 yılından itibaren her yıl bu kıyafetleri ile topluca umre ziyaretleri gerçekleştirdiği ve kutsal topraklarda Türkiye'yi diğer İslam ülkelerinden gelen vatandaşlara tanıtmak amaçlı giydikleri belirtildi. Hacı Ahmet Pakel Vakfı Başkanı Hacı Arif Seylan, "15 Temmuz'da ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyun, önce Allah'ın izni ve yardımı ile daha sonra Yüce Türk Milleti'nin iman ve feraseti ile bozguna uğratılmıştır. Yıllardır dini kisve altında insanların inanç ve milli duyguları ile beslenen terör örgütü tarihimizde ülkemiz üzerinde yapılan en büyük tahribatı yapmıştır. Dini bir cemaat bildiğimiz grubun bu denli haince bir plan içerisinde olması bizleri derinden üzmüştür. Milletimiz üzerinde cemaatlere bakış açısının olumsuz yönde cereyan ettiği olayda, vatan sevgisi imandandır desturu ile bizler her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonrada devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizler Allah'ın rızasını kazanmanın yanında inşallah Türkiye'nin önderliğinde İslam sancağını daha ileriye götürmek, Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V) in emanetine sahip çıkmaktır. Bir devletin silahlı ordusunun yanı sıra dua ordusu da muhakkak vardır. Bizler ülkemiz ve İslam dininin bekası için dua ediyoruz. Yüce Rabbimizden niyazımız odur ki müjdelerle övülmüş yüce Türk Milleti'nin, bir daha 15 Temmuz gibi bir hain olay yaşamamasıdır" dedi.     Vakıf mensupları, Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği gece programı başlamadan saatler önce gelerek, hazırlıklarını tamamladı. Program başlamadan önce vakfın organize ettiği mehteran ekibinin stand önüne gelerek marş ve ilahiler eşliğinde düzenlenen gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan gösteriyi seyreden vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek adına telefonları ile fotoğraf ve video çekimi yaptı. Vakıf mensuplarının da ilahiler söylediği program sonrası ülkemiz ve şehitlerimizi için edilen dua sonrası 5 bin kişilik hazırlanan etli pilav ve ayranlar vatandaşlara ikram edildi.    

Denizli'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda on binlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı. Meydana ay-yıldızlı tek tip kıyafetleri ile gelen Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ/PDY terör örgütünün yıllardır dini ve milli duyguları kullanarak örgütün güçlenmesinin ardından, dış mihrakların kuklası olarak Türkiye'ye ve özellikle cemaatlere verdiği zarar tarif edilmez bir yara olarak vuku etmiştir. Bu yıl 15 Temmuz'un ikinci seneyi devriyesinde düzenlenen şehitleri anma ve Milli Birlik Günü'nde Nakşi Tarikatı'na bağlı Hacı Ahmet Pakel Vakfı ay-yıldızlı tek tip elbiseleri ile açtıkları stantta 5 bin kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulundu.

 

 

Hacı Ahmet Pakel Vakfı üyeleri 2001 yılından itibaren her yıl bu kıyafetleri ile topluca umre ziyaretleri gerçekleştirdiği ve kutsal topraklarda Türkiye'yi diğer İslam ülkelerinden gelen vatandaşlara tanıtmak amaçlı giydikleri belirtildi. Hacı Ahmet Pakel Vakfı Başkanı Hacı Arif Seylan, "15 Temmuz'da ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyun, önce Allah'ın izni ve yardımı ile daha sonra Yüce Türk Milleti'nin iman ve feraseti ile bozguna uğratılmıştır. Yıllardır dini kisve altında insanların inanç ve milli duyguları ile beslenen terör örgütü tarihimizde ülkemiz üzerinde yapılan en büyük tahribatı yapmıştır. Dini bir cemaat bildiğimiz grubun bu denli haince bir plan içerisinde olması bizleri derinden üzmüştür. Milletimiz üzerinde cemaatlere bakış açısının olumsuz yönde cereyan ettiği olayda, vatan sevgisi imandandır desturu ile bizler her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonrada devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizler Allah'ın rızasını kazanmanın yanında inşallah Türkiye'nin önderliğinde İslam sancağını daha ileriye götürmek, Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V) in emanetine sahip çıkmaktır. Bir devletin silahlı ordusunun yanı sıra dua ordusu da muhakkak vardır. Bizler ülkemiz ve İslam dininin bekası için dua ediyoruz. Yüce Rabbimizden niyazımız odur ki müjdelerle övülmüş yüce Türk Milleti'nin, bir daha 15 Temmuz gibi bir hain olay yaşamamasıdır" dedi.

 

 

Vakıf mensupları, Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği gece programı başlamadan saatler önce gelerek, hazırlıklarını tamamladı. Program başlamadan önce vakfın organize ettiği mehteran ekibinin stand önüne gelerek marş ve ilahiler eşliğinde düzenlenen gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan gösteriyi seyreden vatandaşlar anı ölümsüzleştirmek adına telefonları ile fotoğraf ve video çekimi yaptı. Vakıf mensuplarının da ilahiler söylediği program sonrası ülkemiz ve şehitlerimizi için edilen dua sonrası 5 bin kişilik hazırlanan etli pilav ve ayranlar vatandaşlara ikram edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.