Bu vahşet Denizli'de yaşandı!

DENİZLİ 19.07.2018 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bu vahşet Denizli'de yaşandı!

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde  akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir inşaatın 3. katının penceresine iple asılı olarak yavru köpeği görenlerin yürekleri sızladı.     Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Tavas İlçe Merkezi'nde İnşaat halindeki bir  binanın 3. katında yavru köpek iple asılı halde bulundu. İnsanlık dışı bu olayı gören vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir. Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz." dedi.   Tavaslı gazeteci Emin Karadeniz, olayı görüntüleyerek tepki gösterdi ve bu konunun takipçisi olacağını belirtti.  

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde  akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir inşaatın 3. katının penceresine iple asılı olarak yavru köpeği görenlerin yürekleri sızladı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Tavas İlçe Merkezi'nde İnşaat halindeki bir  binanın 3. katında yavru köpek iple asılı halde bulundu. İnsanlık dışı bu olayı gören vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir. Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz." dedi.

 

Tavaslı gazeteci Emin Karadeniz, olayı görüntüleyerek tepki gösterdi ve bu konunun takipçisi olacağını belirtti.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.