Denizli bu hafta yağışlı geçecek!

DENİZLİ 23.07.2018 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli bu hafta yağışlı geçecek!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı  en düşük 26 en yüksek 38 derece olarak gözlemlenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bu hafta yağışlı bir hava gözlemleniyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünde 15 km/sa hızında esecek...   Hava sıcaklıklarının etkisini gösterdiği Denizli'de bu hafta yağacak olan yağmurla havalar biraz olsun serinleyecek. Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece arası düşeceği gözlemlenen Denizli'de, Salı gününden itibaren yağışlı bir hava olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre dün Perşembe gününün yağışlı olacağı görülürken, son dakika verilerine göre yağışlı hava Salı gününden itibaren etkisini gösterecek.  Verilere göre, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Denizli'de hava gökgürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Denizli'de 5 günlük hava durumu;  

Denizli'de bugün hava sıcaklığı  en düşük 26 en yüksek 38 derece olarak gözlemlenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bu hafta yağışlı bir hava gözlemleniyor. Rüzgar Kuzeybatı yönünde 15 km/sa hızında esecek...

 

Hava sıcaklıklarının etkisini gösterdiği Denizli'de bu hafta yağacak olan yağmurla havalar biraz olsun serinleyecek. Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece arası düşeceği gözlemlenen Denizli'de, Salı gününden itibaren yağışlı bir hava olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre dün Perşembe gününün yağışlı olacağı görülürken, son dakika verilerine göre yağışlı hava Salı gününden itibaren etkisini gösterecek.  Verilere göre, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Denizli'de hava gökgürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava durumu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.