Denizli'de Kaçak Sigara Operasyonu!

ASAYİŞ 23.07.2018 - 15:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kaçak Sigara Operasyonu!

Denizli'de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlarda  sigara kaçakçılarının zulaları patlatıldı. Yapılan operasyonlarda çok miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.   Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenerek suç ve suçluların açığa çıkartılması amacıyla yapılan çalışmalarda çok miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.     Denizli'de kaçakçılık suçlarının önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde görevli ekiplerce tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine yönelik görevli ekiplerce kontroller gerçekleştirildi. Yapılan kontroller neticesinde yapılan aramalarda il merkezinde bulunan ve Tütüncü adı altında faaliyet gösteren 4 ayrı büfede izin belgesi bulunmayan tütün ve tütün mamulleri tespit edildi.     Yapılan aramalarda işyerinde bulunan masaların altına, çekmecelerin arkasına ve boş makaron kutularından dekor süsü verilen rafların arkasına gizlenmiş vaziyette kaçak sigara tespit edildi. Yapılan aramalar neticesinde toplam 370 paket kaçak sigara, 2.240 adet kaçak dolma sigara, 3 kg kaçak nargile tütünü, 3.400 adet boş makaron ve 6 kg açık kıyılmış tütün bulunarak el konuldu.   Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa ve 4733 Sayılı Kanununa Muhalefet kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.      

Denizli'de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlarda  sigara kaçakçılarının zulaları patlatıldı. Yapılan operasyonlarda çok miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenerek suç ve suçluların açığa çıkartılması amacıyla yapılan çalışmalarda çok miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

 

 

Denizli'de kaçakçılık suçlarının önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde görevli ekiplerce tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine yönelik görevli ekiplerce kontroller gerçekleştirildi. Yapılan kontroller neticesinde yapılan aramalarda il merkezinde bulunan ve Tütüncü adı altında faaliyet gösteren 4 ayrı büfede izin belgesi bulunmayan tütün ve tütün mamulleri tespit edildi.

 

 

Yapılan aramalarda işyerinde bulunan masaların altına, çekmecelerin arkasına ve boş makaron kutularından dekor süsü verilen rafların arkasına gizlenmiş vaziyette kaçak sigara tespit edildi. Yapılan aramalar neticesinde toplam 370 paket kaçak sigara, 2.240 adet kaçak dolma sigara, 3 kg kaçak nargile tütünü, 3.400 adet boş makaron ve 6 kg açık kıyılmış tütün bulunarak el konuldu.

 

Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa ve 4733 Sayılı Kanununa Muhalefet kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.