Babası ile tartışan Emel Akyol kayıplara karıştı

DENİZLİ 24.07.2018 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Babası ile tartışan Emel Akyol kayıplara karıştı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde sabah babası ile tartışan 13 yaşındaki Emel Akyol saat 10.00 sularında ortadan kayboldu.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Emel Akyol, bilinmeyen nedenden dolayı baba Muhammet Akyol ile tartıştı. Tartışma sonrası ortadan kaybolan küçük kızdan haber alınamıyor. Anne ve babasının ayrı yaşadığı küçük kız evden yanına ne telefon nede para almadan ayrılmış. Arama çalışmalarının kızlarının gidebileceği yakınları ve arkadaşlarının olduğu bölgeler olan Bağbaşı, Kayıhan ve Çınar bölgelerinde yapıldığı belirtildi.   Baba Muhammet Akyol, kızını tüm aramalarına rağmen bulamayınca çareyi sosyal medyada aradı ve vatandaşlardan yardım istedi. Baba Muhammet Akyol, sabah kızı ile kısa bir tartışma yaşadıklarını ve bunun üzerine kızının ortadan kaybolduğunu belirtti. Kızını görenlerin 155’e ya da 0544 734 76 70 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde sabah babası ile tartışan 13 yaşındaki Emel Akyol saat 10.00 sularında ortadan kayboldu.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Emel Akyol, bilinmeyen nedenden dolayı baba Muhammet Akyol ile tartıştı. Tartışma sonrası ortadan kaybolan küçük kızdan haber alınamıyor. Anne ve babasının ayrı yaşadığı küçük kız evden yanına ne telefon nede para almadan ayrılmış. Arama çalışmalarının kızlarının gidebileceği yakınları ve arkadaşlarının olduğu bölgeler olan Bağbaşı, Kayıhan ve Çınar bölgelerinde yapıldığı belirtildi.

 

Baba Muhammet Akyol, kızını tüm aramalarına rağmen bulamayınca çareyi sosyal medyada aradı ve vatandaşlardan yardım istedi. Baba Muhammet Akyol, sabah kızı ile kısa bir tartışma yaşadıklarını ve bunun üzerine kızının ortadan kaybolduğunu belirtti. Kızını görenlerin 155’e ya da 0544 734 76 70 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.