Küçük Emel Bulundu!

DENİZLİ 25.07.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Küçük Emel Bulundu!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün sabah babası ile tartığı iddia edilen 13 yaşındaki Emel Akyol, ortadan kayboldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan küçük kız dün akşam saatlerinde Bağbaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.   Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesi'nde ikamet eden 13 yaşındaki Emel Akyol, iddialara göre sebebi henüz belirtilmeyen nedenden dolayı babası ile tartıştıktan sonra kayıplara karıştı. Babasının tüm aramalarına rağmen bulunamayan kızı için baba sosyal medyadan kızının bulunması için yardım istedi. Dün sabah saat 10.00 sularında ortadan kaybolan küçük kız,akşam 19.00 sularında kendisi Bağbaşı Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu belirtildi.   Emel Akyol'un babası ile tartıştıktan sonra, Bağbaşı Teleferik bölgesinde oturduğunu orada dolaştığı belirtildi. Akşam saatlerinde ise polis merkezine giden küçük kız, ailesine ve sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.   Kızının bulunmasına sevinen baba ve aile, bulunması için yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün sabah babası ile tartığı iddia edilen 13 yaşındaki Emel Akyol, ortadan kayboldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan küçük kız dün akşam saatlerinde Bağbaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.

 

Edinilen bilgiye göre; Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesi'nde ikamet eden 13 yaşındaki Emel Akyol, iddialara göre sebebi henüz belirtilmeyen nedenden dolayı babası ile tartıştıktan sonra kayıplara karıştı. Babasının tüm aramalarına rağmen bulunamayan kızı için baba sosyal medyadan kızının bulunması için yardım istedi. Dün sabah saat 10.00 sularında ortadan kaybolan küçük kız,akşam 19.00 sularında kendisi Bağbaşı Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu belirtildi.

 

Emel Akyol'un babası ile tartıştıktan sonra, Bağbaşı Teleferik bölgesinde oturduğunu orada dolaştığı belirtildi. Akşam saatlerinde ise polis merkezine giden küçük kız, ailesine ve sevenlerine rahat bir nefes aldırdı.

 

Kızının bulunmasına sevinen baba ve aile, bulunması için yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.