Denizlispor'da istifa!

SPOR 27.07.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da istifa!

Denizlispor Kulüp Yönetimi'nden asil üye olan futbolcu Recep Niyaz'ın babası İhsan Niyaz aldığı kararla istifa etti.   Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen Yönetim Kurulu üyesi İhsan Niyaz, oğlu Recep Niyaz'ın takıma katılmasının ardından yönetici olarak kalmasının etik olmayacağını belirterek istifa kararı aldığını söyledi.   Başkan Mustafa Üstek'in kalmasını istemesi ve bu kararın gerçekleşecek olan ilk yönetim kurulu toplantısında tartışılmasını istemesine rağmen kararından vazgeçmeyen İhsan Niyaz'ın istifasını kabul ederek, göstermiş olduğu bu duyarlı davranış ve oğlu Recep Niyaz'ın transferi sırasında göstermiş olduğu anlayıştan dolayı kendisine teşekkür etti.   İşte İhsan Niyaz'ın istifa dilekçesi;  

Denizlispor Kulüp Yönetimi'nden asil üye olan futbolcu Recep Niyaz'ın babası İhsan Niyaz aldığı kararla istifa etti.

 

Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüşen Yönetim Kurulu üyesi İhsan Niyaz, oğlu Recep Niyaz'ın takıma katılmasının ardından yönetici olarak kalmasının etik olmayacağını belirterek istifa kararı aldığını söyledi.

 

Başkan Mustafa Üstek'in kalmasını istemesi ve bu kararın gerçekleşecek olan ilk yönetim kurulu toplantısında tartışılmasını istemesine rağmen kararından vazgeçmeyen İhsan Niyaz'ın istifasını kabul ederek, göstermiş olduğu bu duyarlı davranış ve oğlu Recep Niyaz'ın transferi sırasında göstermiş olduğu anlayıştan dolayı kendisine teşekkür etti.

 

İşte İhsan Niyaz'ın istifa dilekçesi;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.