BBP Genel Başkanı Destici Denizli’de

ASAYİŞ 28.07.2018 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

BBP Genel Başkanı Destici Denizli’de

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici BBP’de uzun yıllar görev yapan bir arkadaşının oğlunun düğününe katılmak üzere ve partisinin il başkanlığının yeni yerinin açılışını yapmak üzere Denizli’ye geldi.   Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti listelerinden seçime giren Büyük Birlik Partisi'nde Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara 2. Bölge 1. sıra adayı olarak milletvekili seçilmişti. Böylece BBP olarak Mecliste yer alan Destici, bugün Denizli’de yıllarca BBP’de görev alan dava arkadaşı  Ahmet Ercan’ın oğlunun düğününe katılmak ve BBP’nin İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışnı yapmak üzere Denizli’ye geldi. Mehteran takımıyla karşılanan Destici, parti binasına geçerek açılış kurdelasını kesti.   YEREL SEÇİMLER ÖNE ALINMAYACAK   Genel seçimlerin sona erdiğine dikkat çekerek yerel seçimlerin zamanında yapılacağını işaret eden Destici, yerel seçimlerin Mart 2019’da yapılacağını kaydetti. Ankara’da yapılan görüşmelerden yerel yeril seçimlerin öne alınmayacağını belirten Destici, seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.   “ORDA YARGI VARDA BURDA YARGI YOK MU?” Türkiye’de hukuk ile ilgili noksanlık konusunda eleştilerin olabileceğini dile getiren Destici, benzer serzenişlerde bulunulduğunda ABD ve Batı’dan gelen cevabın “Yargıya karışamayız” olduğuna dikkat çeken Destici, “Sizde öyle ise bizde de öyle. Yargının verdiği kararlara bizler de karışamayız. Hiç kimse Türk yargısına talimat vermez. Ambargo ile tehdit edemez. Bir her türlü tehdide bedel öderiz. ABD’nin tehditleri karşılık bulmayacaktır. Türkiye bu konuda asla taviz veremez. En önemli konumuz bağımsızlığımızdır. Bu söylemler TC’nin bağımsızlığına açık aleni müdahale girişimidir” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici BBP’de uzun yıllar görev yapan bir arkadaşının oğlunun düğününe katılmak üzere ve partisinin il başkanlığının yeni yerinin açılışını yapmak üzere Denizli’ye geldi.

 

Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti listelerinden seçime giren Büyük Birlik Partisi'nde Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara 2. Bölge 1. sıra adayı olarak milletvekili seçilmişti. Böylece BBP olarak Mecliste yer alan Destici, bugün Denizli’de yıllarca BBP’de görev alan dava arkadaşı  Ahmet Ercan’ın oğlunun düğününe katılmak ve BBP’nin İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışnı yapmak üzere Denizli’ye geldi. Mehteran takımıyla karşılanan Destici, parti binasına geçerek açılış kurdelasını kesti.

 

YEREL SEÇİMLER ÖNE ALINMAYACAK

 

Genel seçimlerin sona erdiğine dikkat çekerek yerel seçimlerin zamanında yapılacağını işaret eden Destici, yerel seçimlerin Mart 2019’da yapılacağını kaydetti. Ankara’da yapılan görüşmelerden yerel yeril seçimlerin öne alınmayacağını belirten Destici, seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

 

“ORDA YARGI VARDA BURDA YARGI YOK MU?”


Türkiye’de hukuk ile ilgili noksanlık konusunda eleştilerin olabileceğini dile getiren Destici, benzer serzenişlerde bulunulduğunda ABD ve Batı’dan gelen cevabın “Yargıya karışamayız” olduğuna dikkat çeken Destici, “Sizde öyle ise bizde de öyle. Yargının verdiği kararlara bizler de karışamayız. Hiç kimse Türk yargısına talimat vermez. Ambargo ile tehdit edemez. Bir her türlü tehdide bedel öderiz. ABD’nin tehditleri karşılık bulmayacaktır. Türkiye bu konuda asla taviz veremez. En önemli konumuz bağımsızlığımızdır. Bu söylemler TC’nin bağımsızlığına açık aleni müdahale girişimidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.