Haber alınamayan adamın kapısını açtılar

DENİZLİ 29.07.2018 - 06:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Haber alınamayan adamın kapısını açtılar

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir haftadır haber alınamayan ve yalnız yaşayan yaşlı adamı merak eden komşuları, polise ihbarda bulundu.  Yaşlı adamın evine giren polisler yaşlı adamı bulamadı.   Olay  Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde yaşandı. İddialara göre atmışlı yaşlardaki bir adamdan günlerdir haber alamayan ve ulaşamayan komşuları hayatından endişe ederek polise ihbarda bulundu.   İhbar üzerine dün gece saat 23.00 sularında polis ekipleri gerekli izinlerin alınmasının ardından şahsın kaldığı eve geldi. Her ihtimale karşı sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu eve gelen ekipler kapının kilitli olması nedeniyle çilingir çağrıldı. Kapının açılmasının ardından içeri giren ekipler evin boş olduğunu ve yaşlı adamın evinde olmadığı görüldü.    Yaşlı adamın nerede olduğu bilinmezken, polis ekiplerinin yaşlı adamı bulmak için arama çalışmaları başlattığı iddia edildi.   Kaynak: Aynahaber  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bir haftadır haber alınamayan ve yalnız yaşayan yaşlı adamı merak eden komşuları, polise ihbarda bulundu.  Yaşlı adamın evine giren polisler yaşlı adamı bulamadı.

 

Olay  Pamukkale İlçesi İstiklal Caddesi'nde yaşandı. İddialara göre atmışlı yaşlardaki bir adamdan günlerdir haber alamayan ve ulaşamayan komşuları hayatından endişe ederek polise ihbarda bulundu.

 

İhbar üzerine dün gece saat 23.00 sularında polis ekipleri gerekli izinlerin alınmasının ardından şahsın kaldığı eve geldi. Her ihtimale karşı sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu eve gelen ekipler kapının kilitli olması nedeniyle çilingir çağrıldı. Kapının açılmasının ardından içeri giren ekipler evin boş olduğunu ve yaşlı adamın evinde olmadığı görüldü.

 

 Yaşlı adamın nerede olduğu bilinmezken, polis ekiplerinin yaşlı adamı bulmak için arama çalışmaları başlattığı iddia edildi.

 

Kaynak: Aynahaber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.