Patenli gençler ölüme davetiye çıkarıyor!

DENİZLİ 30.07.2018 - 08:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Patenli gençler ölüme davetiye çıkarıyor!

Denizli'de patenli gençlerin gün geçtikçe sayıları artıyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok, ancak bazı gençlerin  trafikte özellikle otobüslerin arkasına takılmaları tehlikeye neden oluyor.   Denizli'de paten kullanan gençlerin sayısı her geçen gün artarken, bilinçsiz ve tehlikeli bir şekilde trafikte yolculuk yapmaları ölüme adeta davetiye çıkarıyor. Genellikle Gazi Bulvarı üzerinde rastladığımız görüntüler, artık şehrin her bölgesinde karşılaşmamız mümkün oluyor.   Dün gece görüntülere yansıyan olayda ise trafikteki sürücülerin yüreklerini ağzına getirdi. 29 Ekim Bulvarı üzerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 20 numaralı hat otobüsünün arkasına takılan 5 patenli genç trafikteki sürücüleri korkuttu. 5 gencin ayaklarına takılı patenleri ile otobüse tutunarak yolculuk yapmalarını görüntüleyen bir çiftin, o an yaşadıkları korku ve olası bir kazada 5 gencin hayatları ile nasıl oynadıklarını gözler önüne serdi. Otobüs  sürücüsünün hiç bir şeyden habersizce yoluna devam ettiği anda, arkasına takılan patenli gençler, ani bir fren veya olası bir kazada ölüm tehlikesi ile burun buruna olduklarından bir habersizce yollarına devam etti.   Çiftin görüntülediği olayı sosyal medyada paylaşınca, tepkilerde ardı arında geldi. Hem kendi hayatlarını tehlikeye sokan hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye sokan bu gençlerin bu şekilde yolculuk yapmalarını engellemek için bir çözüm bulunmasını istediler.    

Denizli'de patenli gençlerin gün geçtikçe sayıları artıyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok, ancak bazı gençlerin  trafikte özellikle otobüslerin arkasına takılmaları tehlikeye neden oluyor.

 

Denizli'de paten kullanan gençlerin sayısı her geçen gün artarken, bilinçsiz ve tehlikeli bir şekilde trafikte yolculuk yapmaları ölüme adeta davetiye çıkarıyor. Genellikle Gazi Bulvarı üzerinde rastladığımız görüntüler, artık şehrin her bölgesinde karşılaşmamız mümkün oluyor.

 

Dün gece görüntülere yansıyan olayda ise trafikteki sürücülerin yüreklerini ağzına getirdi. 29 Ekim Bulvarı üzerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 20 numaralı hat otobüsünün arkasına takılan 5 patenli genç trafikteki sürücüleri korkuttu. 5 gencin ayaklarına takılı patenleri ile otobüse tutunarak yolculuk yapmalarını görüntüleyen bir çiftin, o an yaşadıkları korku ve olası bir kazada 5 gencin hayatları ile nasıl oynadıklarını gözler önüne serdi. Otobüs  sürücüsünün hiç bir şeyden habersizce yoluna devam ettiği anda, arkasına takılan patenli gençler, ani bir fren veya olası bir kazada ölüm tehlikesi ile burun buruna olduklarından bir habersizce yollarına devam etti.

 

Çiftin görüntülediği olayı sosyal medyada paylaşınca, tepkilerde ardı arında geldi. Hem kendi hayatlarını tehlikeye sokan hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye sokan bu gençlerin bu şekilde yolculuk yapmalarını engellemek için bir çözüm bulunmasını istediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.