50 okula 50 laboratuvar kampanyası kapsamında protokol imzalandı

EĞİTİM 30.07.2018 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

50 okula 50 laboratuvar kampanyası kapsamında protokol imzalandı

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası kapsamında Sınıf Laboratuvarı yapımı için İşadamı Selahattin Çınar’ın oğlu ve kızı  ile Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Selahattin Çınar, oğlu Caner Çınar ve kızı Canan Çınar katıldı. Valimiz Hasan Karahan da okullarımızda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının önemine vurgu yaparak, Hayırseverimize katkılarından dolayı teşekkür etti.      

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganıyla başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası kapsamında Sınıf Laboratuvarı yapımı için İşadamı Selahattin Çınar’ın oğlu ve kızı  ile Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Selahattin Çınar, oğlu Caner Çınar ve kızı Canan Çınar katıldı. Valimiz Hasan Karahan da okullarımızda öğrenci aktivitesini en üst düzeye çıkarma hedefiyle başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının önemine vurgu yaparak, Hayırseverimize katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.