Başkan Üstek; "Moralimiz bozulmuyor,daha çok güçleniyoruz"

SPOR 31.07.2018 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Üstek; "Moralimiz bozulmuyor,daha çok güçleniyoruz"

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek," Yönetim kurulumuz tüm çalışmalarını büyük bir titizlikle, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir" dedi.   Başkan Üstek; "Son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve bazı basın kuruluşları yönetim kurulumuz aleyhinde çok ciddi ithamlarda bulunulmaktadır. Ancak yönetim kurulumuz her zamankinden daha güçlü ve daha samimi bir şekilde görevini devam etmektedir. Yönetim kurulumuzun yaptığı harcamalar ekstra bir harcama olmayıp, sadece yola çıkarken belirlediğimiz hedefler çerçevesinde Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ve Transfer komitemizin raporu doğrultusunda güçlü bir kadro kurmak içindir.   Kulübümüzün yıllık geliri bellidir. Bu gelirlerimizin yüzde 40 gibi büyük bir kısmı kamu borçları, primler ve diğer harcamalara gitmektedir. Geriye kalan kısım ile hedefi olan bir takım kurulamayacağı herkes tarafından bilinmektedir. Bu kriterler göz önüne alınarak kulübümüzün hedefleri olan bir takım kurabilmesi için borçlanması doğal bir durum haline gelmektedir.   Bu borçlanma dönemi sırasında yaratılacak kaynaklar ile borcumuzu sabit tutmaya çalışacağımıza ve kulübümüzü tehlikeye atacak borçlanmaya müsade edilmeden gerekli çalışmaların yürütülmeye devam edeceğini bilmenizi isteriz.   Tüm taraftarlarımız ve kamuoyu bilmelidir ki yönetim kurulumuz tüm çalışmalarını büyük bir titizlikle kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Aleyhimizde yapılan bu tür haberler ile morallerimizi bozmuyor, daha da güçlenerek çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek," Yönetim kurulumuz tüm çalışmalarını büyük bir titizlikle, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

 

Başkan Üstek; "Son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve bazı basın kuruluşları yönetim kurulumuz aleyhinde çok ciddi ithamlarda bulunulmaktadır. Ancak yönetim kurulumuz her zamankinden daha güçlü ve daha samimi bir şekilde görevini devam etmektedir. Yönetim kurulumuzun yaptığı harcamalar ekstra bir harcama olmayıp, sadece yola çıkarken belirlediğimiz hedefler çerçevesinde Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ve Transfer komitemizin raporu doğrultusunda güçlü bir kadro kurmak içindir.

 

Kulübümüzün yıllık geliri bellidir. Bu gelirlerimizin yüzde 40 gibi büyük bir kısmı kamu borçları, primler ve diğer harcamalara gitmektedir. Geriye kalan kısım ile hedefi olan bir takım kurulamayacağı herkes tarafından bilinmektedir. Bu kriterler göz önüne alınarak kulübümüzün hedefleri olan bir takım kurabilmesi için borçlanması doğal bir durum haline gelmektedir.

 

Bu borçlanma dönemi sırasında yaratılacak kaynaklar ile borcumuzu sabit tutmaya çalışacağımıza ve kulübümüzü tehlikeye atacak borçlanmaya müsade edilmeden gerekli çalışmaların yürütülmeye devam edeceğini bilmenizi isteriz.

 

Tüm taraftarlarımız ve kamuoyu bilmelidir ki yönetim kurulumuz tüm çalışmalarını büyük bir titizlikle kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Aleyhimizde yapılan bu tür haberler ile morallerimizi bozmuyor, daha da güçlenerek çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.