Acıpayam İlçe Müdürlüğü'ne Süleyman İzgi atandı

EĞİTİM 31.07.2018 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam İlçe Müdürlüğü'ne Süleyman İzgi atandı

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevden alınmaların ardından Süleyman İzgi 3. kişi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.   Mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin olduğu listenin Whatsapp ortamında paylaşılması üzerine  görevden alınan, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir'den sonra ilçe müdürlüğüne Süleyman İzgi üçüncü kişi olarak atandı.   Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin olduğu "Torpil listesi"  olarak tabir edilen liste Whatsapp iletişim uygulamasında yanlışlıkla başka bir gruba atılmasının ardından olayın ortaya çıkması sonucu soruşturma kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevden alındı.   Çiçekdemir'in yerine ise Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici getirildi ama bir süre sonra Ekici'de görevinden istifa etti. Son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından göreve  Ramazan Yılmaz getirilmişti. Ramazan Yılmaz'ın dün görevden alındığı ve bugün ise Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman İzgi'nin atandığı belirtildi.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevden alınmaların ardından Süleyman İzgi 3. kişi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

 

Mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin olduğu listenin Whatsapp ortamında paylaşılması üzerine  görevden alınan, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir'den sonra ilçe müdürlüğüne Süleyman İzgi üçüncü kişi olarak atandı.

 

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin olduğu "Torpil listesi"  olarak tabir edilen liste Whatsapp iletişim uygulamasında yanlışlıkla başka bir gruba atılmasının ardından olayın ortaya çıkması sonucu soruşturma kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevden alındı.

 

Çiçekdemir'in yerine ise Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici getirildi ama bir süre sonra Ekici'de görevinden istifa etti. Son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından göreve  Ramazan Yılmaz getirilmişti. Ramazan Yılmaz'ın dün görevden alındığı ve bugün ise Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman İzgi'nin atandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.