Hedefi süper lig olan Denizlispor yönetimi eski bakan Zeybekci’yi ziyaret etti

SPOR 31.07.2018 - 16:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hedefi süper lig olan Denizlispor yönetimi eski bakan Zeybekci’yi ziyaret etti

Bu yıl flaş transferler yaparak süper ligi hedefleyen Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri, eski  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek takım hakkında bilgiler aktararak destek istedi.   Denizlispor Yönetim Kurulu önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye nezaket ziyaret bulundu. Ziyarette Denizlispor hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Üstek, "İyi bir yapılanma ile yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlandık. Biz gerekli çalışmaları yaparak üstümüze düşen vazifeyi yapmaya devam ediyoruz. Umarım bu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alacağız" dedi.   “Kulübümüze destek olacağız”   Denizlispor’un genel durumu hakkında bilgi alan Zeybekci, "Bu takım artık başarıya oynamak zorundadır. Şehir artık bunu istemekte ve bunu arzulamaktadır. Bu başarı ise ancak destekle olur. Bizde bunun bilincindeyiz ve kulübümüze destek olacağız" diye konuştu.

Bu yıl flaş transferler yaparak süper ligi hedefleyen Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri, eski  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek takım hakkında bilgiler aktararak destek istedi.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye nezaket ziyaret bulundu. Ziyarette Denizlispor hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Üstek, "İyi bir yapılanma ile yeni sezona çok iyi bir şekilde hazırlandık. Biz gerekli çalışmaları yaparak üstümüze düşen vazifeyi yapmaya devam ediyoruz. Umarım bu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alacağız" dedi.

 

“Kulübümüze destek olacağız”

 

Denizlispor’un genel durumu hakkında bilgi alan Zeybekci, "Bu takım artık başarıya oynamak zorundadır. Şehir artık bunu istemekte ve bunu arzulamaktadır. Bu başarı ise ancak destekle olur. Bizde bunun bilincindeyiz ve kulübümüze destek olacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.