Saldırı sonrası ağır yaralanmıştı, hayata tutunamadı

ASAYİŞ 31.07.2018 - 17:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Saldırı sonrası ağır yaralanmıştı, hayata tutunamadı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde önceki gece silahlı saldırıda ağır yaralanan Doğan Akıncı tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında Acıpayam Yukarı Mahalle Çatalçeşme mevkiinde meydana geldi.İddialara göre, Doğan Akıncı yanındaki Ü.A. ile Acıpayam Yukarı mahalle Çatalçeşme mevkiine geldiklerinde  Ü. A ile aralarında husumet bulunan H.Ç., evin balkonundan  av tüfeği ile ateş etmesi sonucu Doğan Akıncı ağır şekilde Ü. A. ise hafif şekilde yaralandı. Hafif yaralanan Ü.A aracıyla Doğan Akıncı ile birlikte  Acıpayam Devlet Hastanesi'ne hareket etti. Hastaneye tedavi altına alınan yaralılardan Doğan Akıncı durumu ağır olduğu için Denizli'de özel bir hastaneye sevk edildi.   YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ Ağır yaralı olarak Denizli'de özel bir hastanede tedavi altına alınan 57 yaşındaki Doğan Akıncı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayın zanlısı H.Ç. olay sonrası gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.Ç.'nin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.   Kaynak: mericulukus.tv

Denizli Acıpayam İlçesi'nde önceki gece silahlı saldırıda ağır yaralanan Doğan Akıncı tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.


Olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında Acıpayam Yukarı Mahalle Çatalçeşme mevkiinde meydana geldi.İddialara göre, Doğan Akıncı yanındaki Ü.A. ile Acıpayam Yukarı mahalle Çatalçeşme mevkiine geldiklerinde  Ü. A ile aralarında husumet bulunan H.Ç., evin balkonundan  av tüfeği ile ateş etmesi sonucu Doğan Akıncı ağır şekilde Ü. A. ise hafif şekilde yaralandı.



Hafif yaralanan Ü.A aracıyla Doğan Akıncı ile birlikte  Acıpayam Devlet Hastanesi'ne hareket etti. Hastaneye tedavi altına alınan yaralılardan Doğan Akıncı durumu ağır olduğu için Denizli'de özel bir hastaneye sevk edildi.

 

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak Denizli'de özel bir hastanede tedavi altına alınan 57 yaşındaki Doğan Akıncı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayın zanlısı H.Ç. olay sonrası gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.Ç.'nin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

Kaynak: mericulukus.tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.