Sıcaktan bunalan baykuş tedavi altına alındı

DENİZLİ 02.08.2018 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sıcaktan bunalan baykuş tedavi altına alındı

Denizli Çivril İlçesi'nde sıcaklardan bunalan bir baykuş halsiz düştü ve bulunduğu yerden aşağı düştü.   Çivril’de yuva yaptığı binanın çatısından düşen Baykuş, vatandaşlar tarafından bulunarak zabıta ekiplerine teslim edildi.   Vatandaşlar tarafından Çarşı mahallesinde yaralı bir baykuş olduğu ihbarını alan Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri kısa süre içinde bölgeye gittiler. Zabıta ekipleri, yuvasından düşen baykuşu  alıp  Çivril Belediyesi Veteriner hizmetlerine teslim ettiler. Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları kliniğinde ilk kontrolleri yapılan Baykuş’un sıcak ve açlıktan halsiz kalarak yuvasından düştüğü belirlendi.   Yapılan kontrollerin ardından tedavisi yapılan Baykuş yem verildikten ve gerekli tedavileri yapıldıktan sonra doğal ortamına geri bırakıldı.  

Denizli Çivril İlçesi'nde sıcaklardan bunalan bir baykuş halsiz düştü ve bulunduğu yerden aşağı düştü.

 

Çivril’de yuva yaptığı binanın çatısından düşen Baykuş, vatandaşlar tarafından bulunarak zabıta ekiplerine teslim edildi.

 

Vatandaşlar tarafından Çarşı mahallesinde yaralı bir baykuş olduğu ihbarını alan Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri kısa süre içinde bölgeye gittiler. Zabıta ekipleri, yuvasından düşen baykuşu  alıp  Çivril Belediyesi Veteriner hizmetlerine teslim ettiler. Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları kliniğinde ilk kontrolleri yapılan Baykuş’un sıcak ve açlıktan halsiz kalarak yuvasından düştüğü belirlendi.

 

Yapılan kontrollerin ardından tedavisi yapılan Baykuş yem verildikten ve gerekli tedavileri yapıldıktan sonra doğal ortamına geri bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.