Denizli haftasonu yağışlı geçecek!

DENİZLİ 02.08.2018 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli haftasonu yağışlı geçecek!

Denizli'de hava sıcaklıkları bugün en düşük 23 en yüksek 37 derece olarak gözlemleniyor. Hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeybatı yönünden 11 km/sa hızında esecek. Hafta sonu Denizli'de yağış bekleniyor.   Denizli'de hava sıcaklıklarının bunaltıcı derecede olmasının yanı sıra zaman zaman yağışlı hava vatandaşlara rahat nefes aldırıyor. Perşembe ve Cuma günleri 37 derece sıcaklığın hissedileceği Denizli'de, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü sıcaklıkların 2 ila 3 derece düşeceği ve yer yer gökgürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji verilerine göre, hafta sonunun yağışlı geçeceği Denizli'de haftanın ilk gününden itibaren sıcaklıkların yükselişe geçeceği ve devam edeceği bekleniyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu:      

Denizli'de hava sıcaklıkları bugün en düşük 23 en yüksek 37 derece olarak gözlemleniyor. Hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeybatı yönünden 11 km/sa hızında esecek. Hafta sonu Denizli'de yağış bekleniyor.

 

Denizli'de hava sıcaklıklarının bunaltıcı derecede olmasının yanı sıra zaman zaman yağışlı hava vatandaşlara rahat nefes aldırıyor. Perşembe ve Cuma günleri 37 derece sıcaklığın hissedileceği Denizli'de, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü sıcaklıkların 2 ila 3 derece düşeceği ve yer yer gökgürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji verilerine göre, hafta sonunun yağışlı geçeceği Denizli'de haftanın ilk gününden itibaren sıcaklıkların yükselişe geçeceği ve devam edeceği bekleniyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu:

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.