Bu fabrika Türkiye'ye uluslararası sporcu yetiştirecek

SPOR 02.08.2018 - 17:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bu fabrika Türkiye'ye uluslararası sporcu yetiştirecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Denizli Bereketler'deyapımı devam eden ve içerisinde uluslararası standartlarda antrenman salonları, antrenör, eğitmen odaları, seminer salonu, kafeterya gibi alanların yapılacağı Çok Amaçlı Antrenman Salonu'nda geleceğin sporcuları yetiştirilecek. İnşaatı devam eden salona Denizli Valisi Hasan Karahan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bereketler Mahallesinde yaptırılan 7 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip Çok Amaçlı Antrenman Salonunda çalışmalar sürüyor. Denizli Valisi Hasan Karahan inşaatı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.    SPOR FABRİKASI GİBİ HİZMET VERECEK Merkezefendi İlçesi Bereketler Mahallesinde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Antrenman Salonu diğer bir ifadeyle Sporcu Fabrikasında çalışmalar devam ediyor. 7 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip, zemin+3 kat projesi olan tesis, toplamda 5 bin 441 mmetrekare arsa üzerinde yükseliyor. İnşaat tamamlandığında Sporcu Fabrikası'nda uluslar arası standartlarda sporcu yetiştirilerek Türk Spor'u büyük katkılar sağlanması hedefleniyor.   MODERN BİR TESİS OLACAK Antrenman Salonu inşaatını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve mühendislerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 30 Ağustos 2019 tarihinde bitecek tesiste, uluslararası standartlarda antrenman salonları, antrenör ve eğitmen odaları, seminer salonu, kafeterya gibi alanlar bulunuyor. Tesisin tamamlandığında 24 saat hizmet vereceği ve amatör spor branşlarının birçoğunun merkezi olacak modern bir tesis olacağı kaydedildi.      

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Denizli Bereketler'deyapımı devam eden ve içerisinde uluslararası standartlarda antrenman salonları, antrenör, eğitmen odaları, seminer salonu, kafeterya gibi alanların yapılacağı Çok Amaçlı Antrenman Salonu'nda geleceğin sporcuları yetiştirilecek. İnşaatı devam eden salona Denizli Valisi Hasan Karahan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bereketler Mahallesinde yaptırılan 7 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip Çok Amaçlı Antrenman Salonunda çalışmalar sürüyor. Denizli Valisi Hasan Karahan inşaatı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 


SPOR FABRİKASI GİBİ HİZMET VERECEK


Merkezefendi İlçesi Bereketler Mahallesinde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Antrenman Salonu diğer bir ifadeyle Sporcu Fabrikasında çalışmalar devam ediyor. 7 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip, zemin+3 kat projesi olan tesis, toplamda 5 bin 441 mmetrekare arsa üzerinde yükseliyor. İnşaat tamamlandığında Sporcu Fabrikası'nda uluslar arası standartlarda sporcu yetiştirilerek Türk Spor'u büyük katkılar sağlanması hedefleniyor.

 


MODERN BİR TESİS OLACAK


Antrenman Salonu inşaatını ziyaret eden Vali Hasan Karahan, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve mühendislerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 30 Ağustos 2019 tarihinde bitecek tesiste, uluslararası standartlarda antrenman salonları, antrenör ve eğitmen odaları, seminer salonu, kafeterya gibi alanlar bulunuyor. Tesisin tamamlandığında 24 saat hizmet vereceği ve amatör spor branşlarının birçoğunun merkezi olacak modern bir tesis olacağı kaydedildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.