Otobüs şoförü yolcusu hastalanınca direksiyonu hastaneye çevirdi

DENİZLİ 03.08.2018 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otobüs şoförü yolcusu hastalanınca direksiyonu hastaneye çevirdi

Denizli-Antalya seferini yapan yolcu otobüsü, Acıpayam yakınlarında bir yolcunun rahatsızlanması sonucu otobüs şoförü direksiyonu hastaneye çevirdi.   Olay, dün Acıpayam İlçesi'nde yaşandı. Denizli-Antalya seferini yapan bir yolcu otobüsü Acıpayam yakınlarına geldiğinde Alzheimer r hastası yolcu fenalaştı. Yanındakilerin ilk müdahalesi sonrası otobüs şoförü riske girmedi ve rahatsızlanan yolcuyu Acıpayam Devlet Hastanesine getirdi.   Rahatsızlanan yolcu hastaneye alınarak gerekli müdahale yapıldı ve kontrol altında tutuldu. Otobüs ise tekrar yoluna devam etti.  Otobüs şoförünün bu davranışı diğer yolcular tarafından takdirle karşılandı.     Acıpayam Gazetesi.com

Denizli-Antalya seferini yapan yolcu otobüsü, Acıpayam yakınlarında bir yolcunun rahatsızlanması sonucu otobüs şoförü direksiyonu hastaneye çevirdi.

 

Olay, dün Acıpayam İlçesi'nde yaşandı. Denizli-Antalya seferini yapan bir yolcu otobüsü Acıpayam yakınlarına geldiğinde Alzheimer r hastası yolcu fenalaştı. Yanındakilerin ilk müdahalesi sonrası otobüs şoförü riske girmedi ve rahatsızlanan yolcuyu Acıpayam Devlet Hastanesine getirdi.
 
Rahatsızlanan yolcu hastaneye alınarak gerekli müdahale yapıldı ve kontrol altında tutuldu. Otobüs ise tekrar yoluna devam etti.  Otobüs şoförünün bu davranışı diğer yolcular tarafından takdirle karşılandı. 

 

 Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.