Cami duvarına yazılan yazı subliminal mesaj mı?

DENİZLİ 05.08.2018 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cami duvarına yazılan yazı subliminal mesaj mı?

Denizli'nin göbeğinde bulunan Altıntop Cami'nin duvarına yazılan yazı 'Haç' işaretini anımsatıyor.   Denizli Büyükşehir Belediye binasının tam karşısında Meseret Sokağı'n girişinde bulunan Altıntop Cami duvarına yazılan MT yazısı dikkatleri çekiyor. Kim tarafından yazıldığı bilinmeyen yazının dikkat çeken tarafı ise hem cami duvarına yazılmış olması hem de harfleri birbiri ile bağdaştırılması ile ortaya çıkan 'haç' figürü subliminal bir mesaj mı verilmek istendiği sorusunu akıllara getiriyor. Bazı vatandaşlar herhangi bir art niyetle yazılmamış olsa bile bu yazı neden bir caminin duvarına yazılsın ki diyerek tepki gösterdi.   Kentin göbeğinde ve minaresiz olan tarihi  Altıntop Cami, duvarına yazılan yazının ne zaman ve kim tarafından yazıldığı bilinmiyor. Konunun hassasiyeti bakımından İl Müftülüğü'nün veya Cami görevlilerinin cami duvarına yazılan bu yazının silinmesi konusunda gerekli duyarlılığı göstereceği düşünülüyor.        

Denizli'nin göbeğinde bulunan Altıntop Cami'nin duvarına yazılan yazı 'Haç' işaretini anımsatıyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediye binasının tam karşısında Meseret Sokağı'n girişinde bulunan Altıntop Cami duvarına yazılan MT yazısı dikkatleri çekiyor. Kim tarafından yazıldığı bilinmeyen yazının dikkat çeken tarafı ise hem cami duvarına yazılmış olması hem de harfleri birbiri ile bağdaştırılması ile ortaya çıkan 'haç' figürü subliminal bir mesaj mı verilmek istendiği sorusunu akıllara getiriyor. Bazı vatandaşlar herhangi bir art niyetle yazılmamış olsa bile bu yazı neden bir caminin duvarına yazılsın ki diyerek tepki gösterdi.

 

Kentin göbeğinde ve minaresiz olan tarihi  Altıntop Cami, duvarına yazılan yazının ne zaman ve kim tarafından yazıldığı bilinmiyor. Konunun hassasiyeti bakımından İl Müftülüğü'nün veya Cami görevlilerinin cami duvarına yazılan bu yazının silinmesi konusunda gerekli duyarlılığı göstereceği düşünülüyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.