O kazadan acı haber geldi!

ASAYİŞ 06.08.2018 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

O kazadan acı haber geldi!

Merkezefendi İlçesi'nde dün iki otomobilin çarpışması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Muharrem Özer'den acı haber geldi.

Kaza Pazar günü saat 15.00 sıralarında  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kaynarca Caddesi ve Çiğdem Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Mutlu Balaya idaresindeki 06 EAE 44 plakalı otomobil ile Muharrem Özer idaresindeki LB MG 36 yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yabancı plakalı otomobil önce orta refüje çıktı ve yan yatarak durdu. Yabancı plakalı otomobil de bulunan Muharrem Özer ile eşi Güldane Özer ve Ayşe Meşe araç içerisinde sıkıştı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Muharrem Özer, hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Merkezefendi İlçesi'nde dün iki otomobilin çarpışması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Muharrem Özer'den acı haber geldi.

Kaza Pazar günü saat 15.00 sıralarında  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kaynarca Caddesi ve Çiğdem Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Mutlu Balaya idaresindeki 06 EAE 44 plakalı otomobil ile Muharrem Özer idaresindeki LB MG 36 yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yabancı plakalı otomobil önce orta refüje çıktı ve yan yatarak durdu. Yabancı plakalı otomobil de bulunan Muharrem Özer ile eşi Güldane Özer ve Ayşe Meşe araç içerisinde sıkıştı.


 
Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır şekilde yaralı olarak hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Muharrem Özer, hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.