Denizli'de eğlence mekanına silahlı saldırı!

ASAYİŞ 11.08.2018 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de eğlence mekanına silahlı saldırı!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece  bir eğlence mekanından silah sesleri yükseli. Çamlıkta en işlek eğlence mekanına pompalı tüfekle ateş açıldı.   Olay dün gece saat 22.00 sularında Çamlık mevkiinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Denizli’nin en işlek eğlence mekanlarından birisi olan iş yerine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, içeride müşterilerin olduğu anda pompalı tüfekle ateş edildi.  Saldırıda iki şarjör mermi atıldığı iddia edilirken saldırı sonrası saldırganlar olay yerinden kaçtı.   Silahlı saldırı sonrası eğlence mekanının camları parçalanırken cam parçalarının savrulması sonucu bazı kişiler yaralandı. Olayda can kaybının ve silahlı yaralanma yaşanmazken, mekanda bulunanlar büyük korku ve panik yaşadı.   Olayın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi alan ekipler, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Emniyet birimlerinin olay yeri incelemesinin ardından saldırı hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.   Kaynak:aynahaber.net  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece  bir eğlence mekanından silah sesleri yükseli. Çamlıkta en işlek eğlence mekanına pompalı tüfekle ateş açıldı.

 

Olay dün gece saat 22.00 sularında Çamlık mevkiinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Denizli’nin en işlek eğlence mekanlarından birisi olan iş yerine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından, içeride müşterilerin olduğu anda pompalı tüfekle ateş edildi.  Saldırıda iki şarjör mermi atıldığı iddia edilirken saldırı sonrası saldırganlar olay yerinden kaçtı.

 

Silahlı saldırı sonrası eğlence mekanının camları parçalanırken cam parçalarının savrulması sonucu bazı kişiler yaralandı. Olayda can kaybının ve silahlı yaralanma yaşanmazken, mekanda bulunanlar büyük korku ve panik yaşadı.

 

Olayın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi alan ekipler, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Emniyet birimlerinin olay yeri incelemesinin ardından saldırı hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

 

Kaynak:aynahaber.net

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.