Başkan Devecioğlu Uyardı!

DENİZLİ 11.08.2018 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Devecioğlu Uyardı!

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu sosyal medya hesabından vatandaşları uyardı. Devecioğlu adımıza gelen mesaj dolandırıcılık içeriklidir.   Başkan Devecioğlu; Vatandaşların cep telefonuna 8720'li hattan gelen, "Honaz İlçe Belediye Başkanı'nı başarılı buluyor musunuz? Bu mesajı saat 21:00'a kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılabilirisiniz" şeklindeki mesajın dolandırıcılık içerikli olduğunu dikkate alınmamasını belirtti.   Devecioğlu sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulunarak; " Değerli hemşehrilerimiz, sevgili Honazlılar;  Cep telefonlarınıza 8720'den gelen bu mesaj dolandırıcılık içeriklidir. Dikkate almayınız." ifadesini kullandı.   İşte anket adı altında gelen o mesaj;  

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu sosyal medya hesabından vatandaşları uyardı. Devecioğlu adımıza gelen mesaj dolandırıcılık içeriklidir.

 

Başkan Devecioğlu; Vatandaşların cep telefonuna 8720'li hattan gelen, "Honaz İlçe Belediye Başkanı'nı başarılı buluyor musunuz? Bu mesajı saat 21:00'a kadar ücretsiz cevaplayarak ankete katılabilirisiniz" şeklindeki mesajın dolandırıcılık içerikli olduğunu dikkate alınmamasını belirtti.

 

Devecioğlu sosyal medya hesabından vatandaşlara çağrıda bulunarak; " Değerli hemşehrilerimiz, sevgili Honazlılar; 
Cep telefonlarınıza 8720'den gelen bu mesaj dolandırıcılık içeriklidir. Dikkate almayınız." ifadesini kullandı.

 

İşte anket adı altında gelen o mesaj;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.