Trafik polislerinden alkışlanacak hareket

DENİZLİ 12.08.2018 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Trafik polislerinden alkışlanacak hareket

Denizli Pamukkale İlçesi'nde  yol ortasında duran otomobilin yardımına polis ekipleri yetişti. Otomobili iki polis ittirirken diğer üçüncü polis ise trafiği sağladı.   İlginç olay, Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde yaşanan olayda cadde üzerinde hızlı bir şekilde akan trafikte bir otomobil yol ortasında stop etti. Sürücünün bir süre çalıştırmak için uğraştığı otomobil hareket etmeyince imdadına 3 kişilik trafik polisi ekibi yetişti. 2 polisin aracı iterek yol kenarına almaya çalıştığı olayda diğer polis ise trafik akışını sağladı.   Bir vatandaş tarafından görüntülenen olay, sosyal medyada paylaşıldı. Yapılan paylaşıma, “Hani ceza yazdıklarında kızdığımız Polis kardeşler var ya aslında iyidirler, yardımseverdirler. Canlı şahidi Ulus ışıklarında şahin taksi stop etti çalışmadı. 3 tane Polis kardeş denk geldi 2’si şoför arkadaşa yardımcı oldu 1’i trafik akışını sağladı(kadraja alamadım) gizli kahraman oldu o kardeş Allah yar ve yardımcınız olsun iyi ki varsınız” notu düşüldü.     Trafikte zaman zaman sürücülerin korkulu rüyası olan Trafik polislerinin bu davranışı büyük beğeni alırken, vatandaşlar tarafından takdir edildi.  Vatandaşların genel yorum ise rabbim muhtaçta etmesin eksikte etmesin Allah yardımcıları olsun oldu.    

Denizli Pamukkale İlçesi'nde  yol ortasında duran otomobilin yardımına polis ekipleri yetişti. Otomobili iki polis ittirirken diğer üçüncü polis ise trafiği sağladı.

 

İlginç olay, Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde yaşanan olayda cadde üzerinde hızlı bir şekilde akan trafikte bir otomobil yol ortasında stop etti. Sürücünün bir süre çalıştırmak için uğraştığı otomobil hareket etmeyince imdadına 3 kişilik trafik polisi ekibi yetişti. 2 polisin aracı iterek yol kenarına almaya çalıştığı olayda diğer polis ise trafik akışını sağladı.

 

Bir vatandaş tarafından görüntülenen olay, sosyal medyada paylaşıldı. Yapılan paylaşıma, “Hani ceza yazdıklarında kızdığımız Polis kardeşler var ya aslında iyidirler, yardımseverdirler. Canlı şahidi Ulus ışıklarında şahin taksi stop etti çalışmadı. 3 tane Polis kardeş denk geldi 2’si şoför arkadaşa yardımcı oldu 1’i trafik akışını sağladı(kadraja alamadım) gizli kahraman oldu o kardeş Allah yar ve yardımcınız olsun iyi ki varsınız” notu düşüldü.  

 

Trafikte zaman zaman sürücülerin korkulu rüyası olan Trafik polislerinin bu davranışı büyük beğeni alırken, vatandaşlar tarafından takdir edildi.  Vatandaşların genel yorum ise rabbim muhtaçta etmesin eksikte etmesin Allah yardımcıları olsun oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.