Gürlesin Tekstil'den Dolar İndirimi!

DENİZLİ 13.08.2018 - 18:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gürlesin Tekstil'den Dolar İndirimi!

Denizli'de esnaf ve işadamlarından dolar ve euronun yükselmesi sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine destekler artmaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in de ortak olduğu aile şirketinin toptan ve perakende satış yerlerinde dolarını ve eurosunu bozduran müşterilerine ayrı ayrı kampanya düzenledi.   Döviz kurlarındaki hareketliliğin dış güçlerin oyunlarından kaynaklandığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Gürlesin, bu anlamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, döviz bozdurulması yönündeki çağrısına destek vermek için işletme olarak kampanya başlattıklarını vurguladı.     UYGULANAN İNDİRİMLERE İLAVE İNDİRİM Gürlesin Tekstil'in toptan ve perakende satış yerlerinde,  düzenlediği ayrı ayrı kampanyada, satış noktalarındaki müşterilerine bozdurdukları dolar ve euro miktarına göre yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 15 indirim uygulayacağı belirtildi. Gürlesin Toptan satışı bölümünden alış veriş yapan toptancı müşterilerini de unutmayarak bozdurulan dolar ve euro miktarınca yüzde 2, yüzde 3 ve yüzde 5 indirim uygulayacağını duyurdu.   Gürlesin Tekstil tarafından, "Güzel ülkemizin menfaati için dolar ve euro bozdurup makbuzunu getiren siz değerli müşterilerimize ÖZEL, daha önceden belirlenen indirimlere ilave olarak perakende satış yerlerimizde 100 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 5 , 500 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara  yüzde 10, 1000 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 15 indirim yapılacağı" belirtildi.   TOPTANCI MÜŞTERİLERİ UNUTULMADI Gürlesin Tekstil, perakende satış yerlerinin yanı sıra, toptan satış bölümünde alışveriş yapan toptancı müşterilerini de unutmadı. Toptancı müşterilerine ise, 100 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 2 , 500 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara  yüzde 3, 1000 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 5 indirim yapılacağı belirtildi.  

Denizli'de esnaf ve işadamlarından dolar ve euronun yükselmesi sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine destekler artmaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in de ortak olduğu aile şirketinin toptan ve perakende satış yerlerinde dolarını ve eurosunu bozduran müşterilerine ayrı ayrı kampanya düzenledi.

 

Döviz kurlarındaki hareketliliğin dış güçlerin oyunlarından kaynaklandığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Gürlesin, bu anlamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, döviz bozdurulması yönündeki çağrısına destek vermek için işletme olarak kampanya başlattıklarını vurguladı.  

 

UYGULANAN İNDİRİMLERE İLAVE İNDİRİM

Gürlesin Tekstil'in toptan ve perakende satış yerlerinde,  düzenlediği ayrı ayrı kampanyada, satış noktalarındaki müşterilerine bozdurdukları dolar ve euro miktarına göre yüzde 5, yüzde 10 ve yüzde 15 indirim uygulayacağı belirtildi. Gürlesin Toptan satışı bölümünden alış veriş yapan toptancı müşterilerini de unutmayarak bozdurulan dolar ve euro miktarınca yüzde 2, yüzde 3 ve yüzde 5 indirim uygulayacağını duyurdu.

 

Gürlesin Tekstil tarafından, "Güzel ülkemizin menfaati için dolar ve euro bozdurup makbuzunu getiren siz değerli müşterilerimize ÖZEL, daha önceden belirlenen indirimlere ilave olarak perakende satış yerlerimizde 100 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 5 , 500 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara  yüzde 10, 1000 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 15 indirim yapılacağı" belirtildi.

 

TOPTANCI MÜŞTERİLERİ UNUTULMADI

Gürlesin Tekstil, perakende satış yerlerinin yanı sıra, toptan satış bölümünde alışveriş yapan toptancı müşterilerini de unutmadı. Toptancı müşterilerine ise, 100 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 2 , 500 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara  yüzde 3, 1000 dolar ve euro üzeri döviz bozduranlara yüzde 5 indirim yapılacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.