Cahit Özkan, Başkan Güven'den kız istedi!

DENİZLİ 15.08.2018 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cahit Özkan, Başkan Güven'den kız istedi!

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Koruma Müdürü Mustafa Çetin için Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den Bayram Demirhan’ın kızı olan Büşra Demirhan’ı istedi.   Cahit Özkan’ın Koruma Müdürlüğünü yapan Mustafa Çetin ile Çivril Belediyesi’nde kum eleme tesisleri sorumlu müdürü olarak da çalışan Bayram Demirhan’ın kızı Büşra Demirhan sözlendi.Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in de katılımı ile yapılan aile arasındaki söz merasiminde neşeli anlar yaşandı.   CAHİT ÖZKAN YÜZÜKLERİ TAKTI Çivril Belediyesi’nde sözleşmeli personel olarak çalışan Büşra Demirhan ile Mustafa Çetin’in söz merasimi öncesinde AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Büşra Demirhan’ı Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den istemesi sevinci daha da katladı.Gürcan Güven'in annesi Kadriye hanım çocukluğunu bildiği Büşra'nın söz merasiminde hüzünlenip duygulu anlar yaşandı.   Yüzükleri takan ve çifti tebrik eden AK Parti Grup Başkan Vekili Özkan, mutluluklarının daim olmasını dileyerek ailelere de “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.    

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Koruma Müdürü Mustafa Çetin için Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den Bayram Demirhan’ın kızı olan Büşra Demirhan’ı istedi.

 

Cahit Özkan’ın Koruma Müdürlüğünü yapan Mustafa Çetin ile Çivril Belediyesi’nde kum eleme tesisleri sorumlu müdürü olarak da çalışan Bayram Demirhan’ın kızı Büşra Demirhan sözlendi.Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in de katılımı ile yapılan aile arasındaki söz merasiminde neşeli anlar yaşandı.

 

CAHİT ÖZKAN YÜZÜKLERİ TAKTI

Çivril Belediyesi’nde sözleşmeli personel olarak çalışan Büşra Demirhan ile Mustafa Çetin’in söz merasimi öncesinde AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Büşra Demirhan’ı Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’den istemesi sevinci daha da katladı.Gürcan Güven'in annesi Kadriye hanım çocukluğunu bildiği Büşra'nın söz merasiminde hüzünlenip duygulu anlar yaşandı.

 

Yüzükleri takan ve çifti tebrik eden AK Parti Grup Başkan Vekili Özkan, mutluluklarının daim olmasını dileyerek ailelere de “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.