Düğün telaşı olan çiftin içinde olduğu otomobil, yayaya çarptı

ASAYİŞ 18.08.2018 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Düğün telaşı olan çiftin içinde olduğu otomobil, yayaya çarptı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde gelin ve damadın bulunduğu otomobil kuaför dönüşü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan yaşlı yaya hayatını kaybetti. İddiaya göre, 28 yaşındaki R.A. idaresindeki 20 ALL 037 plakalı otomobil ile  kuaför salonundan çıkan ve dünya evine girmeye hazırlanan çift, düğün yerine doğru seyir halinde ilerlerken Sanayi Bulvarı üzerine geldiklerinde karşıdan karşıya geçmek için hareketlenen 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen Ramazan Tekin’i son anda fark etti. Sürücü son bir hamle ile frene bastı ama çarpışmaya engel olamadı.    Çarpmanın etkisiyle otomobilin üzerinden savrulan Tekin, yere düştü ve bir daha ayağa kalkamadı. Ağır yaralanan yayanın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi.    Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan yayaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Tekin, hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. En mutlu günlerinde ölüm şokunu yaşayan çift ve Tekin’in yakınları büyük hüzün yaşadı.  Meydana gelen üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaynak: Acipayamgazetesi.com  

Denizli Acıpayam İlçesi'nde gelin ve damadın bulunduğu otomobil kuaför dönüşü karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarptı. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan yaşlı yaya hayatını kaybetti.


İddiaya göre, 28 yaşındaki R.A. idaresindeki 20 ALL 037 plakalı otomobil ile  kuaför salonundan çıkan ve dünya evine girmeye hazırlanan çift, düğün yerine doğru seyir halinde ilerlerken Sanayi Bulvarı üzerine geldiklerinde karşıdan karşıya geçmek için hareketlenen 70 yaşlarında olduğu tahmin edilen Ramazan Tekin’i son anda fark etti. Sürücü son bir hamle ile frene bastı ama çarpışmaya engel olamadı. 

 

Çarpmanın etkisiyle otomobilin üzerinden savrulan Tekin, yere düştü ve bir daha ayağa kalkamadı. Ağır yaralanan yayanın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan yayaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Tekin, hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. En mutlu günlerinde ölüm şokunu yaşayan çift ve Tekin’in yakınları büyük hüzün yaşadı. 



Meydana gelen üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaynak: Acipayamgazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.