Ulus Caddesi'nde kaza: 2 yaralı

DENİZLİ 20.08.2018 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ulus Caddesi'nde kaza: 2 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada iki otomobil  çarpıştı. Kazada her iki otomobilin sürücüleri yaralandı.   Olay bu sabah Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerindeki bir kavşakta meydana geldi. Dikkatsizlik ve kural ihlali sonucu meydana gelen kazada 20 AKY 67 plakalı otomobil ile 48 F 5126 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilde savruldu. Savaş alanına  döne kavşakta her iki otomobilin sürücüleri yaralandı.     Kaza sonrası kazazedelerin yardımına çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine  sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.   Kaza nedeniyle trafik uzun bir süre aksadı. Kaza yapan araçların çekici ile çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada iki otomobil  çarpıştı. Kazada her iki otomobilin sürücüleri yaralandı.

 

Olay bu sabah Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerindeki bir kavşakta meydana geldi. Dikkatsizlik ve kural ihlali sonucu meydana gelen kazada 20 AKY 67 plakalı otomobil ile 48 F 5126 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilde savruldu. Savaş alanına  döne kavşakta her iki otomobilin sürücüleri yaralandı.

 

 

Kaza sonrası kazazedelerin yardımına çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine  sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle trafik uzun bir süre aksadı. Kaza yapan araçların çekici ile çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.