Başkan Cengiz, ev ev dolaşarak bayramlaşıyor

DENİZLİ 23.08.2018 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Cengiz, ev ev dolaşarak bayramlaşıyor

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı.   Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Arslan , bayram ve tatil demeden yoğun bir şekilde vatandaşlara hizmet üretmek için çalıştıklarını söyledi.Başkan Arslan , “Hamdolsun huzurun, Çameli’de bayramlar bir başka güzel. Dayanışmanın, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin güçlendiği bayramların tüm insanlığa huzur getirmesinin temenni ediyorum. Rabbim Kurban Bayramı’nı İlçemize ülkemize ve tüm insanlığa mübarek kılsın" dedi.      Başkan Arslan "Bizim için Bayram, Halkımızın Memnuniyetidir"   Başkan Arslan tatil ve bayram gözetmeksizin her fırsatta vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'nı vatandaşlarımızın yanında geçirmek istedik. İlçemizdeki Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla hepsiyle bir araya gelemesek de bayramın ikinci gününde mahallelerimizin sakinleri ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık ,mevlidlerine,düğünlerine ve dualarına katıldık ve onların istek ve şikayetlerini dinledik. Çoğu mahallemiz, yaptığımız altyapı ve üstyapı yatırımları ile artık ilçe merkezinden farksız. Bizim için bayram, vatandaşımızın yüzündeki memnuniyettir. İnşallah tüm mahallelerimizde daha güzel işler başaracağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bir kez daha bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Arslan , bayram ve tatil demeden yoğun bir şekilde vatandaşlara hizmet üretmek için çalıştıklarını söyledi.Başkan Arslan , “Hamdolsun huzurun, Çameli’de bayramlar bir başka güzel. Dayanışmanın, paylaşmanın arttığı, kardeşliğin güçlendiği bayramların tüm insanlığa huzur getirmesinin temenni ediyorum. Rabbim Kurban Bayramı’nı İlçemize ülkemize ve tüm insanlığa mübarek kılsın" dedi. 

 

 

Başkan Arslan "Bizim için Bayram, Halkımızın Memnuniyetidir"

 

Başkan Arslan tatil ve bayram gözetmeksizin her fırsatta vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Kurban Bayramı'nı vatandaşlarımızın yanında geçirmek istedik. İlçemizdeki Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla hepsiyle bir araya gelemesek de bayramın ikinci gününde mahallelerimizin sakinleri ile görüşüp bu mübarek günde bayramlaştık ,mevlidlerine,düğünlerine ve dualarına katıldık ve onların istek ve şikayetlerini dinledik. Çoğu mahallemiz, yaptığımız altyapı ve üstyapı yatırımları ile artık ilçe merkezinden farksız. Bizim için bayram, vatandaşımızın yüzündeki memnuniyettir. İnşallah tüm mahallelerimizde daha güzel işler başaracağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bir kez daha bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.