Denizli'de yağmur serinletecek!

DENİZLİ 24.08.2018 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yağmur serinletecek!

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 37 derece arası değişirken rüzgar kuzeybatıdan 12 km/sa hızda esecek. Hava sıcaklıkları 3-4 derece düşmesi beklenirken Salı gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.   Uzun bir tatile imkan sağlayan Kurban Bayramı geride kalırken pazartesi birçok kişi işlerinin başına geri dönecek. Güneşli bir havanın etkisinde geçen tatilin ardından Pazartesi'den itibaren yağışlı hava yurda giriş yapıyor. Meteoroloji'nin son dakika tahminlerine göre Pazartesi günü İstanbul dahil yurdun kuzeybatısını etkileyecek olan yağışlar Salı günü yurdun iç kesimlerine ilerleyecek...   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de hava sıcaklıkları 3-4 derece düşeceği ve Salı gününden itibaren yağışların etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının en yüksek 33 ve 31 dereceye kadar düşeceği Denizli'de, Salı ve Çarşamba günlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışın olacağı gözlemleniyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;  

Denizli'de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 37 derece arası değişirken rüzgar kuzeybatıdan 12 km/sa hızda esecek. Hava sıcaklıkları 3-4 derece düşmesi beklenirken Salı gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

 

Uzun bir tatile imkan sağlayan Kurban Bayramı geride kalırken pazartesi birçok kişi işlerinin başına geri dönecek. Güneşli bir havanın etkisinde geçen tatilin ardından Pazartesi'den itibaren yağışlı hava yurda giriş yapıyor. Meteoroloji'nin son dakika tahminlerine göre Pazartesi günü İstanbul dahil yurdun kuzeybatısını etkileyecek olan yağışlar Salı günü yurdun iç kesimlerine ilerleyecek...

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de hava sıcaklıkları 3-4 derece düşeceği ve Salı gününden itibaren yağışların etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının en yüksek 33 ve 31 dereceye kadar düşeceği Denizli'de, Salı ve Çarşamba günlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışın olacağı gözlemleniyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.