Denizlispor kendi evinde Hatayspor’u ağırlayacak

SPOR 24.08.2018 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor kendi evinde Hatayspor’u ağırlayacak

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin 3. haftasında yarın evinde Hatayspor’u konuk edecek.      Yeşil siyahlı ekip yarın Denizli Atatürk Stadı’nda, 3 puan ile ligin 7. sırasında bulunan Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor ile aynı puana sahip olan Denizlispor ‘0’ averaj nedeniyle ligin 10. sırasında bulunuyor.  21.45’de başlayacak karşılaşmayı ligin deneyimli hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Morallerin yerinde olduğu öğrenilen yeşil siyahlı ekip 3 puanı alma hedefi ile sahaya çıkacak.    Özellikle santrafor nedeniyle sıkıntılar çeken Denizlispor geçtiğimiz sezon Kazakistan takımlarından IrtyshPavlodar forması giyen Gbolahan Salami’ye kadrosuna katmıştı.            

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin 3. haftasında yarın evinde Hatayspor’u konuk edecek.   

 


Yeşil siyahlı ekip yarın Denizli Atatürk Stadı’nda, 3 puan ile ligin 7. sırasında bulunan Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor ile aynı puana sahip olan Denizlispor ‘0’ averaj nedeniyle ligin 10. sırasında bulunuyor.  21.45’de başlayacak karşılaşmayı ligin deneyimli hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Morallerin yerinde olduğu öğrenilen yeşil siyahlı ekip 3 puanı alma hedefi ile sahaya çıkacak. 


 
Özellikle santrafor nedeniyle sıkıntılar çeken Denizlispor geçtiğimiz sezon Kazakistan takımlarından IrtyshPavlodar forması giyen Gbolahan Salami’ye kadrosuna katmıştı. 
          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.