Çameli semalarını dünyanın en iyi paraşütçüleri renklendirecek

SPOR 24.08.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli semalarını dünyanın en iyi paraşütçüleri renklendirecek

Çameli Kaymakamlığı tarafından FAI onaylı CAT2 etkinliği olan 2018 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 39 ülkeden 355 sporcunun başvurduğu Dünyanın en iyi 120 Yamaç Paraşütçüsünün katılımıyla Çameli semalarını renga renk olacak.   2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağında bu yıl 6’ıncısı gerçekleşen Çameli Kaymakamlığı tarafından FAI onaylı CAT2 etkinliği olan 2018 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 39 ülkeden 355 sporcunun başvurduğu Dünyanın en iyi 120 Yamaç Paraşütçüsü gelerek Gökyüzünde şölen oluşturacak. Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 01 Eylül-07 Eylül Tarihleri arasında Çameli’de Başlıyor.     İLÇENİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ VE SERİN İKLİMİNDE ZİYARET EDİLEBİLİR Akkavak ve Kargın yaylasında kar ve zirve yürüyüşleri, Sarıkavak ve Karanfilli yaylasında doğa yürüyüşü aynı zamanda Kolak Gölünde çadır kurup geceleri konaklanacak trekking yürüyüş rotaları, derin vadilerde aksiyon ve adrenalin sevenler için kanyonlar, bisiklet safarisi gibi birçok alternatif seçenekleri var. Çameli önemli bir uluslar arası şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Şampiyonanın İlçenin tanıtımına büyük katkısı olacak. Organizasyona renk katacağı etkinlikte, misafirlerin ve sporcuların bölgeyi tanıması açısından tanıtımlar yapılacak.      

Çameli Kaymakamlığı tarafından FAI onaylı CAT2 etkinliği olan 2018 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 39 ülkeden 355 sporcunun başvurduğu Dünyanın en iyi 120 Yamaç Paraşütçüsünün katılımıyla Çameli semalarını renga renk olacak.

 

2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağında bu yıl 6’ıncısı gerçekleşen Çameli Kaymakamlığı tarafından FAI onaylı CAT2 etkinliği olan 2018 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 39 ülkeden 355 sporcunun başvurduğu Dünyanın en iyi 120 Yamaç Paraşütçüsü gelerek Gökyüzünde şölen oluşturacak. Yamaç Paraşütü Dünya Kupası 01 Eylül-07 Eylül Tarihleri arasında Çameli’de Başlıyor.

 

 

İLÇENİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ VE SERİN İKLİMİNDE ZİYARET EDİLEBİLİR

Akkavak ve Kargın yaylasında kar ve zirve yürüyüşleri, Sarıkavak ve Karanfilli yaylasında doğa yürüyüşü aynı zamanda Kolak Gölünde çadır kurup geceleri konaklanacak trekking yürüyüş rotaları, derin vadilerde aksiyon ve adrenalin sevenler için kanyonlar, bisiklet safarisi gibi birçok alternatif seçenekleri var. Çameli önemli bir uluslar arası şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Şampiyonanın İlçenin tanıtımına büyük katkısı olacak. Organizasyona renk katacağı etkinlikte, misafirlerin ve sporcuların bölgeyi tanıması açısından tanıtımlar yapılacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.