25 gündür kayıp olan dededen acı haber

ASAYİŞ 25.08.2018 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

25 gündür kayıp olan dededen acı haber

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde 25 gün önce kaybolan 84 yaşındaki Salih Dedenin cenazesi dağda bulundu.   Edinilen bilgilere göre, 25 gün önce kaybolan alzheimer hastası Salih Dana dün Dodurga Mahallesinde avcılar tarafından bulundu. Dodurgalı Avcılar, Mıza mevkiinde yürüdükleri sırada farkettikleri kötü koku üzerine o tarafa yöneldiler. Kokunun geldiği yerde gördükleri tanınmayacak halde olan ceset dolayısıyla durumu hemen jandarmaya bildirdiler.   Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen C. Savcısının incelemesinin ardından cenaze otopsi için Hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemelerden sonra cesedin Salih Dana'ya ait olduğu belirtildi.   Kaybolan Salih Dana'yı Akut ve diğer bazı guruplar ile vatandaşlar uzun süre aramasına rağmen bulamamışlardı.   Kaynak: ACIPAYAMGAZETESİ.COM  

Acıpayam’a bağlı Dodurga Mahallesinde 25 gün önce kaybolan 84 yaşındaki Salih Dedenin cenazesi dağda bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre, 25 gün önce kaybolan alzheimer hastası Salih Dana dün Dodurga Mahallesinde avcılar tarafından bulundu. Dodurgalı Avcılar, Mıza mevkiinde yürüdükleri sırada farkettikleri kötü koku üzerine o tarafa yöneldiler. Kokunun geldiği yerde gördükleri tanınmayacak halde olan ceset dolayısıyla durumu hemen jandarmaya bildirdiler.

 

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen C. Savcısının incelemesinin ardından cenaze otopsi için Hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemelerden sonra cesedin Salih Dana'ya ait olduğu belirtildi.

 

Kaybolan Salih Dana'yı Akut ve diğer bazı guruplar ile vatandaşlar uzun süre aramasına rağmen bulamamışlardı.

 

Kaynak: ACIPAYAMGAZETESİ.COM

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.