Denizli’de önünü kestikleri araca ateş açtılar

DENİZLİ 26.08.2018 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de önünü kestikleri araca ateş açtılar

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde dün akşam silah sesleri yükseldi.  Bir aracın önünü kesen kişiler önce bıçakla saldırdı, ardından av tüfeği ile ateş ettiler.   Olay, dün gece saat 22.30 sularında Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle ,Şehit Rıza Can Caddesi’nde meydnana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı meydana gelen olayda herhangi can kaybı yaşanmadı. İddialara göre  H.T.’ye ait 20 BLE 57 plakalı ticari aracı kullanan S.B. yönetimindeki araç, Şehit Rıza Can Caddesi’nde seyir halinde iken 5045 sokaktan çıkan iki araç tarafından önleri kesildi. Araç sahibi H.T.’nin de içinde olduğu araca saldırganlar, önce bıçakla saldırdı. Ardından yanlarında bulunan av tüfeği ile aracın şoför kısmına bir el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtılar.   Şans eseri sürücü S.B.’ye isabet etmeyen kurşun koltuğa isabet ederek herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.  Olayda domuz kurşunu olarak tabir edilen kurşun kullanıldığı belirtildi. Olay sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin incelemesi sonrası, saldırıya uğrayan S.B. ve H.T. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.   Emniyet  ekipleri  saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde dün akşam silah sesleri yükseldi.  Bir aracın önünü kesen kişiler önce bıçakla saldırdı, ardından av tüfeği ile ateş ettiler.

 

Olay, dün gece saat 22.30 sularında Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle ,Şehit Rıza Can Caddesi’nde meydnana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı meydana gelen olayda herhangi can kaybı yaşanmadı. İddialara göre  H.T.’ye ait 20 BLE 57 plakalı ticari aracı kullanan S.B. yönetimindeki araç, Şehit Rıza Can Caddesi’nde seyir halinde iken 5045 sokaktan çıkan iki araç tarafından önleri kesildi. Araç sahibi H.T.’nin de içinde olduğu araca saldırganlar, önce bıçakla saldırdı. Ardından yanlarında bulunan av tüfeği ile aracın şoför kısmına bir el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtılar.

 

Şans eseri sürücü S.B.’ye isabet etmeyen kurşun koltuğa isabet ederek herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.  Olayda domuz kurşunu olarak tabir edilen kurşun kullanıldığı belirtildi. Olay sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin incelemesi sonrası, saldırıya uğrayan S.B. ve H.T. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Emniyet  ekipleri  saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.