Rasim Daşhan'ın acı günü

DENİZLİ 26.08.2018 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rasim Daşhan'ın acı günü

Denizli'de gecirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan'ın Kayınvalidesi ve Baldızı toprağa verildi.     Denizli ili Bozkurt ilçesinde Mehmet Karaefe idaresindeki 43 LG 848 plakalı otomobil ile geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Başkan Rasim Daşhan'ın Kayınvalidesi Emine Karaefe ve Baldızı Gülbeden Çetin, Şaphane Ulu Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına gözyaşları ile defnedildi. Cenazeye Başkan Daşhan, Siyasi parti temsilcleri, STK Baskanları ve cok sayıda vatandas katıldı.                                           

Denizli'de gecirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan'ın Kayınvalidesi ve Baldızı toprağa verildi. 


  
Denizli ili Bozkurt ilçesinde Mehmet Karaefe idaresindeki 43 LG 848 plakalı otomobil ile geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Başkan Rasim Daşhan'ın Kayınvalidesi Emine Karaefe ve Baldızı Gülbeden Çetin, Şaphane Ulu Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına gözyaşları ile defnedildi. Cenazeye Başkan Daşhan, Siyasi parti temsilcleri, STK Baskanları ve cok sayıda vatandas katıldı. 
                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.