Kanalizasyondan sızan lağım mahalleyi sardı

DENİZLİ 27.08.2018 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kanalizasyondan sızan lağım mahalleyi sardı

Denizli Tavas İlçesi’nde Kurban Bayramı’ndan önce patlayan kanalizasyonun yapılmaması sonrası bir mahalleyi kötü koku sardı.   Olay, Tavas ilçe merkezinde bulunan Yaka Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, mahallede bayramdan önce tıkandığı iddia edilen kanalizasyonun yapılmamasından dolayı rögardan sızan kanalizasyon atıkları, Araplar Sokak’a taştı. Etrafa kötü koku yayan kanalizasyon atıkları için mahallelinin yetkililere yaptığı başvurudan ise bir cevabın alınamadığı iddia edildi.   Mahalleli hala dışa akan kanalizasyon sisteminin bir an önce yapılmasını bekliyor.       

Denizli Tavas İlçesi’nde Kurban Bayramı’ndan önce patlayan kanalizasyonun yapılmaması sonrası bir mahalleyi kötü koku sardı.

 

Olay, Tavas ilçe merkezinde bulunan Yaka Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, mahallede bayramdan önce tıkandığı iddia edilen kanalizasyonun yapılmamasından dolayı rögardan sızan kanalizasyon atıkları, Araplar Sokak’a taştı. Etrafa kötü koku yayan kanalizasyon atıkları için mahallelinin yetkililere yaptığı başvurudan ise bir cevabın alınamadığı iddia edildi.

 

Mahalleli hala dışa akan kanalizasyon sisteminin bir an önce yapılmasını bekliyor.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.