Denizli'de maganda dehşeti!

DENİZLİ 29.08.2018 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de maganda dehşeti!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün akşam meydana gelen olayda maganda dehşeti yaşandı. Trafikte iki maganda taksi şoförüne saldırdı.   Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sularında İstiklal Caddesi üzeri Tarım İl Müdürlüğü Kavşağı olarak bilinen noktada bir taksici iki şehir magandası tarafından saldırıya uğradı. Kavganın nedeni tam bilinmezken, iddialara göre, takside bulunan iki kadın müşteriyi ticari araçta bulunan kişiler uzun süre takip ettikleri için kavganın meydana geldiği tahmin ediliyor.   Taksiyi takip eden ticari aracın içinden inen iki kişi caddenin ortasında taksi şoförüne saldırdı. Taksi şoförü saldırganlara karşılık verince uzun süre arbede yaşandı. Bir saldırganın jop ile taksi şoförüne vurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.  Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği kavgaya daha sonra olay yerinden geçen bir başka taksici müdahale ederek tarafları ayırdı.   Tam kavga bitti derken sonradan gelen taksinin sürücüsü ve darp edilen taksi şoförü aracın başında dururken, ticari araçtaki şahıslar ani bir manevra ile hem taksiye çarptı hem de kavga ettikleri taksi sürücünün ayağına çarparak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Takside müşteri olan bir bayan sinir krizi geçirdi. Kavga nedeniyle trafik bir süre aksadı.   İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçan şahıslar, alınan bilgi üzerine polisler yakalama  çalışması başlattı. Sinir krizi geçiren bayan müşteri ve olayda darp edilen taksi şoförü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün akşam meydana gelen olayda maganda dehşeti yaşandı. Trafikte iki maganda taksi şoförüne saldırdı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sularında İstiklal Caddesi üzeri Tarım İl Müdürlüğü Kavşağı olarak bilinen noktada bir taksici iki şehir magandası tarafından saldırıya uğradı. Kavganın nedeni tam bilinmezken, iddialara göre, takside bulunan iki kadın müşteriyi ticari araçta bulunan kişiler uzun süre takip ettikleri için kavganın meydana geldiği tahmin ediliyor.

 

Taksiyi takip eden ticari aracın içinden inen iki kişi caddenin ortasında taksi şoförüne saldırdı. Taksi şoförü saldırganlara karşılık verince uzun süre arbede yaşandı. Bir saldırganın jop ile taksi şoförüne vurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.  Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği kavgaya daha sonra olay yerinden geçen bir başka taksici müdahale ederek tarafları ayırdı.

 

Tam kavga bitti derken sonradan gelen taksinin sürücüsü ve darp edilen taksi şoförü aracın başında dururken, ticari araçtaki şahıslar ani bir manevra ile hem taksiye çarptı hem de kavga ettikleri taksi sürücünün ayağına çarparak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Takside müşteri olan bir bayan sinir krizi geçirdi. Kavga nedeniyle trafik bir süre aksadı.

 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçan şahıslar, alınan bilgi üzerine polisler yakalama  çalışması başlattı. Sinir krizi geçiren bayan müşteri ve olayda darp edilen taksi şoförü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.