Denizli'ye inmesi gereken uçak Antalya'ya indi!

DENİZLİ 30.08.2018 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye inmesi gereken uçak Antalya'ya indi!

İstanbul-Denizli seferini gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na ait uçak hava şartları nedeniyle Denizli Çardak Havaalanı'na iniş yapamadı.  Yolcuların korku ve panik yaşadığı uçak Antalya'ya iniş yapmak zorunda kaldı.   Denizlihaber.com'un haberine göre, Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Denizli seferini yapan 17.25 uçağı dün Çardak Havalanı’na inemedi. Yoğun yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle Çardak’ı pas geçen uçakta korku ve panik anları yaşandı. Hava şartları nedeniyle zaman zaman sarsıntı yaşayan yolcuların büyük endişe duydukları kaydedildi. İddialara göre görevlilerin daha sonra Isparta’ya iniş yapılacağını duyurduğu, hava koşulları nedeniyle buraya da iniş gerçekleşemediği belirtildi.   Rotasını Antalya’ya çeviren Denizli uçağı buraya iniş gerçekleştirerek yer hizmetlerinden faydalandı. Bu sırada Türk Hava Yolları yolcularını ihmal etmedi ve akşam yemeği verdi. Antalya’da geçen iki saatin ardından Denizli’de hava koşullarının normalleşmesi üzerine iki saatlik beklemenin ardından tüm yolcular Denizli’ye getirildi ve Çardak Havaalanı’na başarılı bir iniş gerçekleşti.

İstanbul-Denizli seferini gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na ait uçak hava şartları nedeniyle Denizli Çardak Havaalanı'na iniş yapamadı.  Yolcuların korku ve panik yaşadığı uçak Antalya'ya iniş yapmak zorunda kaldı.

 

Denizlihaber.com'un haberine göre, Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Denizli seferini yapan 17.25 uçağı dün Çardak Havalanı’na inemedi. Yoğun yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle Çardak’ı pas geçen uçakta korku ve panik anları yaşandı. Hava şartları nedeniyle zaman zaman sarsıntı yaşayan yolcuların büyük endişe duydukları kaydedildi. İddialara göre görevlilerin daha sonra Isparta’ya iniş yapılacağını duyurduğu, hava koşulları nedeniyle buraya da iniş gerçekleşemediği belirtildi.

 

Rotasını Antalya’ya çeviren Denizli uçağı buraya iniş gerçekleştirerek yer hizmetlerinden faydalandı. Bu sırada Türk Hava Yolları yolcularını ihmal etmedi ve akşam yemeği verdi. Antalya’da geçen iki saatin ardından Denizli’de hava koşullarının normalleşmesi üzerine iki saatlik beklemenin ardından tüm yolcular Denizli’ye getirildi ve Çardak Havaalanı’na başarılı bir iniş gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.