Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 ölü 1 yaralı

DENİZLİ 02.09.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Motosiklet şarampole yuvarlandı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır şekilde yaralandı. Kaza Acıpayam'a bağlı Alaattin Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 17 ve 18 yaşlarındaki iki genç dün gece geç saatlerde Acıpayam'daki bir yakınlarının düğününden dönmek üzere Alaattin mahallesine gitmek üzere yola koyuldu. İddiaya göre Eren Kaymak'ın kullandığı motosiklet, Alaattin Mahallesi girişinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazaya yine aynı düğünden dönen bir başka aile fark etti. Kazaya yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara hemen müdahale etti. Kazada ağır yaralanan Süleyman Duru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer ağır yaralı Eren Kaymak ise Acıpayam Devlet Hastanesindeki gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından Denizli'ye sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kaynak: Acıpayamgazetesi.com  

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır şekilde yaralandı.



Kaza Acıpayam'a bağlı Alaattin Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 17 ve 18 yaşlarındaki iki genç dün gece geç saatlerde Acıpayam'daki bir yakınlarının düğününden dönmek üzere Alaattin mahallesine gitmek üzere yola koyuldu.



İddiaya göre Eren Kaymak'ın kullandığı motosiklet, Alaattin Mahallesi girişinde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazaya yine aynı düğünden dönen bir başka aile fark etti. Kazaya yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara hemen müdahale etti. Kazada ağır yaralanan Süleyman Duru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Diğer ağır yaralı Eren Kaymak ise Acıpayam Devlet Hastanesindeki gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından Denizli'ye sevk edildi.



Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kaynak: Acıpayamgazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.