Denizli'de nakliye deposunda korkunç yangın!

DENİZLİ 02.09.2018 - 19:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de nakliye deposunda korkunç yangın!

Denizli Merkezefendi ilçesinde kargo nakliye deposu olarak kullanılan bir binada yangın çıktı. İçerisinde odun, araç lastiği ve çeşitli ev eşyalarının bulunduğu depoda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.   Edinilen bilgiye göre, Bozburun Mahallesi'nde Gıda Toptancılar Sitesi'nde bir nakliye kargo şirketinin deposunda, saat 16.00 sıralarında, dumanlar yükselmeye başladı. Pazar günü olması nedeniyle kapalı olan depodaki dumanları fark eden çevredekiler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 10 itfaiye aracı ile çok sayıda ekip sevk edildi. İçinde otomobil lastiğinden çeşitli ev eşyalarına kadar çok sayıda yanıcı maddenin de bulunduğu 2 katlı depoda, alevler kısa sürede büyüdü.     İtfaiye ekiplerinin karadan müdahale etmeye çalıştığı yangına helikopterde havadan destek verdi. Denizli semalarını kara bulutların kapladığı yangında depoda bulunan bir iş makinası yanarak küle döndü. Bir çok gıda maddesi ve akaryakıt bidonlarının da bulunduğu kargo deposunda itfaiye ekipleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.     Yangının çıktığı kargo nakliye işletmesinin depo kısmı arka tarafta olunca itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi zorlaştı. Deponun arka kısmına itfaiye araçlarının yanaşamadığı uzatılan hortumlarla söndürülmeye çalışıldığı yangın yavaş yavaş kontrol altına alınmaya başladı.Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.    

Denizli Merkezefendi ilçesinde kargo nakliye deposu olarak kullanılan bir binada yangın çıktı. İçerisinde odun, araç lastiği ve çeşitli ev eşyalarının bulunduğu depoda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Bozburun Mahallesi'nde Gıda Toptancılar Sitesi'nde bir nakliye kargo şirketinin deposunda, saat 16.00 sıralarında, dumanlar yükselmeye başladı. Pazar günü olması nedeniyle kapalı olan depodaki dumanları fark eden çevredekiler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 10 itfaiye aracı ile çok sayıda ekip sevk edildi. İçinde otomobil lastiğinden çeşitli ev eşyalarına kadar çok sayıda yanıcı maddenin de bulunduğu 2 katlı depoda, alevler kısa sürede büyüdü.

 

 

İtfaiye ekiplerinin karadan müdahale etmeye çalıştığı yangına helikopterde havadan destek verdi. Denizli semalarını kara bulutların kapladığı yangında depoda bulunan bir iş makinası yanarak küle döndü. Bir çok gıda maddesi ve akaryakıt bidonlarının da bulunduğu kargo deposunda itfaiye ekipleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yangının çıktığı kargo nakliye işletmesinin depo kısmı arka tarafta olunca itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi zorlaştı. Deponun arka kısmına itfaiye araçlarının yanaşamadığı uzatılan hortumlarla söndürülmeye çalışıldığı yangın yavaş yavaş kontrol altına alınmaya başladı.Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.