Denizli'de düğün yemeğinden zehirlenenlerin sayısı arttı!

DENİZLİ 03.09.2018 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de düğün yemeğinden zehirlenenlerin sayısı arttı!

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde sünnet yemeğinden zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye  başvuranların sayısı arttı.  Servergazi Hastanesi'ne başvuran zehirlenme vakası 35'e yükseldi. Çevreye yakın özel hastanelere de başvuruların olduğu belirtildi.    Edinilen bilgiye göre,dün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bereketli İmam Hatip Ortaokulu'nun yanındaki bir sokakta sünnet merasimine katılan davetliler ikram edilen yemekten yedi.  Sabah saatlerinde 2'si çocuk 13 kişi gıda zehirlenmesi nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvurdu.   Sabah yaptığımız haberin ardından, düğüne katılan vatandaşlar bir bir gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelerin acil servislerine başvurdu. Servergazi Hastanesi'ne zehirlenme nedeniyle başvuranların sayısı 35'e yükseldi.   Servergazi Hastanesi'nin yanı sıra düğün yemeğinden yiyerek rahatsızlanan davetlilerin bir kısmı ise yakın çevredeki özel hastanelere başvurduğu öğrenildi. Düğün yemeğinde tavuk çorbası ve köftenin verildiği, zehirlenmenin ise tavuk çorbasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.      

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde sünnet yemeğinden zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye  başvuranların sayısı arttı.  Servergazi Hastanesi'ne başvuran zehirlenme vakası 35'e yükseldi. Çevreye yakın özel hastanelere de başvuruların olduğu belirtildi. 

 

Edinilen bilgiye göre,dün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bereketli İmam Hatip Ortaokulu'nun yanındaki bir sokakta sünnet merasimine katılan davetliler ikram edilen yemekten yedi.  Sabah saatlerinde 2'si çocuk 13 kişi gıda zehirlenmesi nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

 

Sabah yaptığımız haberin ardından, düğüne katılan vatandaşlar bir bir gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelerin acil servislerine başvurdu. Servergazi Hastanesi'ne zehirlenme nedeniyle başvuranların sayısı 35'e yükseldi.

 

Servergazi Hastanesi'nin yanı sıra düğün yemeğinden yiyerek rahatsızlanan davetlilerin bir kısmı ise yakın çevredeki özel hastanelere başvurduğu öğrenildi. Düğün yemeğinde tavuk çorbası ve köftenin verildiği, zehirlenmenin ise tavuk çorbasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.