Gıda zehirlenmeleri hakkında valilikten açıklama!

DENİZLİ 03.09.2018 - 18:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gıda zehirlenmeleri hakkında valilikten açıklama!

Denizli'de sünnet düğününde yenen yemekle ilgili zehirlenme vakaları ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, gıda zehirlenmesi  şikayeti ile 99 kişi çeşitli hastanelere başvurduğu belirtildi.   Valilikten yapılan açıklamada; Basında yer alan Denizli’de sünnet düğününde zehirlenme haberlerine istinaden; 2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası düğünde yemek yiyen kişilerin 3 Eylül sabahından itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikayetleri ile hastanelere başvuru yaptığı öğrenilmiştir.   Şimdiye kadar yapılan değerlendirmeye göre bu şikayetlerle 99 kişi kamu ve özel hastanelere başvurmuş, 34 kişi şifa ile taburcu edilmiş, 65 kişinin takip ve tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Hastaların genel durumu iyi olup, olayla ilgili gerekli takipler yapılmaktadır.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  

Denizli'de sünnet düğününde yenen yemekle ilgili zehirlenme vakaları ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, gıda zehirlenmesi  şikayeti ile 99 kişi çeşitli hastanelere başvurduğu belirtildi.

 

Valilikten yapılan açıklamada; Basında yer alan Denizli’de sünnet düğününde zehirlenme haberlerine istinaden; 2 Eylül 2018 tarihinde yapılan sünnet düğünündeki yemek sonrası düğünde yemek yiyen kişilerin 3 Eylül sabahından itibariyle ishal, bulantı, kusma, karın ağrısı ve ateş şikayetleri ile hastanelere başvuru yaptığı öğrenilmiştir.

 

Şimdiye kadar yapılan değerlendirmeye göre bu şikayetlerle 99 kişi kamu ve özel hastanelere başvurmuş, 34 kişi şifa ile taburcu edilmiş, 65 kişinin takip ve tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Hastaların genel durumu iyi olup, olayla ilgili gerekli takipler yapılmaktadır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.