Denizli'de drift tutkunları tehlikenin dozunu arttırdı

DENİZLİ 05.09.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de drift tutkunları tehlikenin dozunu arttırdı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde drift tutkunu gençler tehlikeli olan tutkunluklarını bir kat daha arttırarak daha tehlikeli hale getirdiler. Mermer taşlarını boş olan alana koyarak üzerinde drift yaptılar.   Drift tutkunları buldukları boş olan yerleri ve zaman zaman trafikte gerçekleştirdikleri şovları ile hem kendilerini tehlikeye atarken hem de çevredekileri tehlikeye atıyor.   İddialara göre, Acıpayam İlçesi Sanayi Bölgesinde mermercilik yapan H.E.K. isimli vatandaş drift tutkunu gençlerin gece boş olan sanayi bölgesinde araçlarının altına yerleştirdikleri mermerler ile adeta tehlikeyi kat kat attırıyorlar. Drift yaparken parçalara ayrılan mermer parçaları patinaj yapan lastiklerin savurduğunu bununda çevrede olan kişilere isabet ettiğinde kötü sonuçlar ortaya çıkacağını ifade etti.   H.E.K. sabah geldiğinde meydanda gördüğü görüntüleri fotoğraflayarak sosyal medayda paylaşarak şu ifadelere yer verdi. "Ben Acıpayam ilçesi sanayi sitesinin içinde mermerciyim. Bir süredir sanayi geceleri boş olduğu için araçlarıyla drift yapmaya gelen çocuklar işi iyice arızaya aldılar. Mermerleri lastiğin altına koyup öyle drift yapıyorlar. Benim zararım bir yana bu parçalardan biri onlara gelse inanın suratlarını parçalar" şeklinde oldu.  

Denizli Acıpayam İlçesi'nde drift tutkunu gençler tehlikeli olan tutkunluklarını bir kat daha arttırarak daha tehlikeli hale getirdiler. Mermer taşlarını boş olan alana koyarak üzerinde drift yaptılar.

 

Drift tutkunları buldukları boş olan yerleri ve zaman zaman trafikte gerçekleştirdikleri şovları ile hem kendilerini tehlikeye atarken hem de çevredekileri tehlikeye atıyor.

 

İddialara göre, Acıpayam İlçesi Sanayi Bölgesinde mermercilik yapan H.E.K. isimli vatandaş drift tutkunu gençlerin gece boş olan sanayi bölgesinde araçlarının altına yerleştirdikleri mermerler ile adeta tehlikeyi kat kat attırıyorlar. Drift yaparken parçalara ayrılan mermer parçaları patinaj yapan lastiklerin savurduğunu bununda çevrede olan kişilere isabet ettiğinde kötü sonuçlar ortaya çıkacağını ifade etti.

 

H.E.K. sabah geldiğinde meydanda gördüğü görüntüleri fotoğraflayarak sosyal medayda paylaşarak şu ifadelere yer verdi. "Ben Acıpayam ilçesi sanayi sitesinin içinde mermerciyim. Bir süredir sanayi geceleri boş olduğu için araçlarıyla drift yapmaya gelen çocuklar işi iyice arızaya aldılar. Mermerleri lastiğin altına koyup öyle drift yapıyorlar. Benim zararım bir yana bu parçalardan biri onlara gelse inanın suratlarını parçalar" şeklinde oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.