İranlı Sporcu Yamaç Paraşütüyle Tarım Arazisine Düştü

DENİZLİ 05.09.2018 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İranlı Sporcu Yamaç Paraşütüyle Tarım Arazisine Düştü

Denizli Çameli ilçesinde Dünya Yamaç Paraşütü yarışmasına katılan İranlı yarışmacı kontrolünü kaybedince yere 5 metre kala kontrolünü kaybetti. Sert bir şekilde yere çakılan pilot yaralandı.   Olay dün, Yaylacık Dağı Dünya Yamaç Paraşütü yarışmasında meydana geldi. Yarışmaya katılan İranlı pilot Ali Akhtari Çameli’deki 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı’ndan havalandı, Gölhisar ilçesinde bulunan iniş pistine yaklaştığında bir anda kontrolünü kaybetti. Yaklaşık 5 metre yüksekliğinden yere çakılan İranlı pilot apar topar hastaneye kaldırıldı. Gölhisar Hastanesinde tedavi altına alınan Pilotun bacağında kırık olduğu öğrenildi.   İranlı sporcu Ali Akhtari’nin İran'ın Tebriz kentinde yamaç paraşütü öğrencisi olduğu, ilk puan alanını geçtikten sonra ikinci puan alanına giderken irtifa kaybettiğini ve bu nedenle yerleşim alanına zorunlu iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi.  Bu alanda elektrik telleri olduğu için hızlı dönüşlerle birlikte gerçekleştirdiği iniş sırasında yere 4-5 metre kala sert bir iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi.    

Denizli Çameli ilçesinde Dünya Yamaç Paraşütü yarışmasına katılan İranlı yarışmacı kontrolünü kaybedince yere 5 metre kala kontrolünü kaybetti. Sert bir şekilde yere çakılan pilot yaralandı.

 

Olay dün, Yaylacık Dağı Dünya Yamaç Paraşütü yarışmasında meydana geldi. Yarışmaya katılan İranlı pilot Ali Akhtari Çameli’deki 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı’ndan havalandı, Gölhisar ilçesinde bulunan iniş pistine yaklaştığında bir anda kontrolünü kaybetti. Yaklaşık 5 metre yüksekliğinden yere çakılan İranlı pilot apar topar hastaneye kaldırıldı. Gölhisar Hastanesinde tedavi altına alınan Pilotun bacağında kırık olduğu öğrenildi.

 

İranlı sporcu Ali Akhtari’nin İran'ın Tebriz kentinde yamaç paraşütü öğrencisi olduğu, ilk puan alanını geçtikten sonra ikinci puan alanına giderken irtifa kaybettiğini ve bu nedenle yerleşim alanına zorunlu iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi.  Bu alanda elektrik telleri olduğu için hızlı dönüşlerle birlikte gerçekleştirdiği iniş sırasında yere 4-5 metre kala sert bir iniş yapmak zorunda kaldığı öğrenildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.